Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul - FC U Craiova 1948 Gică Hagi - „Obiectivul nostru e să câştigăm şi să jucăm un fotbal bun“ (VIDEO)

ro

22 Jan, 2022 15:23 3106 Marime text
  • În clasament, „marinarii“ se află pe locul şase, cu 32 de puncte, în timp ce FCU Craiova 1948 ocupă poziţia a 14-a, cu 19 puncte. 
 
Farul Constanța susține primul meci de campionat din 2022 luni, 24 ianuarie, la baza sportivă a Academiei Hagi, de la Ovidiu, contra FC U Craiova 1948, în etapa a 22-a a Ligii 1.

Partida începe la ora 20.00.

În clasament, „marinarii“ se află pe locul şase, cu 32 de puncte, în timp ce FCU Craiova 1948 ocupă poziţia a 14-a, cu 19 puncte. 
 

Lucrurile au decurs foarte bine până acum, în perioada de pregătire. Jucătorii au fost conectaţi, ne-am antrenat foarte bine. În amicalul cu Dinamo, dar şi în partidele şcoală cu Farul II, echipa a arătat destul de bine. Am văzut determinare. Luni, întâlnim o echipă care a crescut de la meci la meci şi arată bine, dar avem speranţe. Adversarul are talent mult şi a jucat de la egal la egal cu orice echipă. Ştiu că va fi greu să-i desfacem şi să ne impunem, dar trebuie să o facem şi sunt optimist că vom câştiga. Cele trei puncte sunt importante. Mai sunt puţine meciuri până se va decide cine va fi în play-off sau în play-out. Obiectivul nostru e să luăm cele trei puncte şi să jucăm un fotbal bun. Adi Petre e la domiciliu, nu e cu noi, nu poate fi apt pentru acest meci. Pitu şi Popescu au avut probleme medicale, dar se pare că revin. În urma unei lovituri pe care a primit-o, Moldoveanu va purta o mască de protecţie, însă vom vedea dacă va face parte din lot pentru acestă confruntare, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.    

 
Partida a fost prefaţată din partea Farului şi de jucătorii Andrei Ciobanu şi Virgil Ghiţă, ale căror declaraţii le puteţi urmări video mai jos.



Prețul biletelor pentru acesta partidă este următorul: la tribuna 1 - 60 de lei, la tribuna a 2-a - 40 de lei, la peluze - 20 de lei. Biletele se pot achiziționa online, de pe site-ul bilete.ro, dar și din rețeaua de magazine bilete.ro (magazinele Inmedio și Relay, magazinele Germanos, magazinele Vodafone și Poșta Română).
 
Conform normelor în vigoare, la competițiile sportive pot participa, doar pe baza certificatului verde:

1. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut zece zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
2. Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
3. Pe baza unui test PCR negativ efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de startul partidei.
4. Pe baza unui test antigen/rapid efectuat cu cel mult 48 de ore înainte de startul meciului.
 
Accesul la meci este permis la o capacitate de până la 30% din numărul locurilor disponibile ale arenei, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata evenimentului.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Farul Constanţa     
   

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii