Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorie la scor cu Înainte Modelu Farul discută cu un jucător care a marcat pentru Rapid în Liga 1

ro

24 Aug, 2015 00:00 2460 Marime text

FC Farul s-a impus la scor în ultimul meci amical înaintea debutului oficial din sezonul 2015/2016, când „marinarii“ vor întâlni Delta Dobrogea Tulcea în Cupa României, marţi, 25 august. 

Jucătorii pregătiţi de Constantin Gache, Ion Barbu şi Gică Mina au repetat pentru această partidă sâmbătă, în deplasare, cu o altă echipă de Liga a III-a, Înainte Modelu, de care au dispus cu 4-2 (4-0). Pentru constănţeni au marcat Milea (10, 38) şi Butoi (17, 42), prima reuşită a lui Milea fiind foarte frumoasă, din foarfecă. „A fost un meci bun, desfăşurat pe o suprafaţă de joc excelentă. Echipa noastră a arătat mai multă prospeţime fizică“, a spus Constantin Gache.

Dinu, înlocuit în prima repriză

Farul nu a putut miza la acest meci pe Pătraşcu, Barna, Chiţu, Cristocea şi Nicorec, toţi având diferite probleme medicale, iar în timpul partidei s-a accidentat (la gleznă) şi portarul Dinu, unul dintre juniorii „marinarilor“, care a fost înlocuit de Olaru încă din minutul 12. Cu entorsă la gleznă, Dinu ar putea lua o pauză de două săptămâni. Oaspeţii au început meciul în formula: I. Dinu - D. Bratu, D. Ciobanu, M. Rusu, Băjan, Milea, Ad. Ionescu, Duţu, S. Ilie, Butoi, Pătulea. Au mai jucat Olaru - Meleandră, Suciu, Ţăranu, Plămadă, Vieru, Corcoveanu, Al. Grigoraş, Al. Matei şi Fl. Călin, ultimul fiind un mijlocaş central de 22 de ani, care, anul trecut, marca pentru Rapid Bucureşti în Liga 1. Călin a fost testat cu această ocazie, iar astăzi va trata cu Farul termenii unui eventual contract. Florin Călin a înscris primul său gol la Rapid tocmai contra… Farului, pe 22 martie 2014, în meciul dintre cele două echipe de la Constanţa, din etapa a 21-a a Ligii a 2-a, giuleştenii impunându-se atunci cu 2-0.

Ciobanu a revenit la echipă

De asemenea, în primul „11“ s-a regăsit Daniel Ciobanu, care a revenit la Farul, după ce, în urmă cu două săptămâni, părăsise echipa, în urma unor nemulţumiri financiare şi neînţelegeri cu şefii clubului. „Recunoaştem că Ciobanu a avut partea lui de dreptate, însă modul în care a acţionat a fost oarecum greşit. Am discutat, am ajuns la o înţelegere, iar lucrurile au reintrat în normal“, a declarat Auraş Braşoveanu, preşedintele executiv al FC Farul.

Marţi, primul meci oficial

Meciul din faza a IV-a a Cupei României Delta Dobrogea Tulcea - FC Farul se va disputa pe stadionul „Granitul“ din Babadag, marţi, 25 august, de la ora 17.30. După această partidă, constănţenii debutează şi în campionat, sâmbătă, 29 august, întâlnind în deplasare Ceahlăul Piatra Neamţ, formaţie retrogradată din Liga 1.

Sursa foto: sportnews.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii