Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța s-a impus în fața celor de la Aerostar Bacău. Cine a marcat pentru alb-albaștri

ro

05 Sep, 2020 21:11 3615 Marime text


Echipa FC Farul Constanța a câștigat a doua partidă consecutiv, impunându-se sâmbătă, pe teren propriu, cu 1-0, în fața celor de la Aerostar Bacău, în etapa a 2-a a Ligii a 2-a.

Cu moralul ridicat după succesul din debutul sezonul, de la Ploiești, alb-albaștrii au presat încă din startul partidei, dar Simon Măzarache a fost blocat în momentul șutului. Tot el a scăpat singur cu portarul, în minutul 19, goalkeeperul băcăuan a blocat în afara careului, iar lobul lui Antonio Cruceru de la 30 de metri nu a prins cadrul porții.

Astfel, deschiderea scorului a venit firesc, în minutul 24, când Simon Măzărache a marcat primul său gol în tricoul Farului, reluând spectaculos cu capul mingea trimisă dintr-o lovitură liberă de Antonio Cruceru. După gol, lucrurile s-au mai liniștit, dar spiritele s-au încins chiar înainte de pauză. În minutul 45, mijlocașul Florin Bălan a văzut cartonașul roșu, după ce a lovit intenționat un adversar.

În inferioritate numerică, echipa pregătită de Ianis Zicu s-a organizat foarte bine la reluare, ținându-i pe moldoveni departe de poarta apărată de Andrei Udeanu. Totuși, oaspeții au avut șansa restabilirii egalității la o fază fixă, însă mingea trimisă cu capul de Yabre a nimerit bara. Replica a venit rapid, în minutul 73, dar centrarea lui Răzvan Greu nu a fost ajunsă de Paul Antoche, aflat în fața porții goale.

Un minut mai târziu, Burlacu a trimis cu capul, însă mingea a ocolit vinclul. Căpitanul nostru s-a aflat din nou în fața golului, în minutul 79, dar reluarea sa cu capul a trecut peste transversală. Ultima mare oportunitate de a marca le-a aparținut tot constănțenilor, în minutul 81. Ion Cărăruș a făcut o cursă spectaculoasă pe partea dreaptă, l-a servit excelent pe Antonio Cruceru, rămas singur cu portar, dar șutul acestuia a nimerit bara. Până la final nu s-a mai schimbat nimic pe tabela de marcaj, iar echipa noastră are punctaj maxim după primele două runde.

Au evoluat pentru FC Farul: Udeanu – Leca (62 Cană), Lică, I. Ursu, D. Panait – Greu, Antoche – Fl. Bălan, Cruceru (83 Carabela), Al. Stoica (62 Cărăruș) –  Măzărache (39 Bîrnoi)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii