Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanţa, prima victorie în deplasare în acest sezon. Damien Dussaut, gol de poveste!

ro

29 Oct, 2021 22:46 3061 Marime text
  • „O victorie meritată și foarte importantă pentru moral înaintea partidelor cu FCSB și Craiova din următoarele două etape“

Farul Constanţa a obţinut în această seară prima victorie în deplasare din sezonul 2021/2022 al Ligii 1, învingând FC Botoşani cu 2-0 în etapa a 14-a de campionat.

Pentru oaspeţi au marcat Dussaut (23) şi Ad. Petre (85 - din penalty).

Farul a obținut primul succes din acest sezon în deplasare, 2-0 cu FC Botoșani, una dintre cele mai bune formații din campionat.

Un meci excelent reușit de echipa noastră care obține o victorie meritată și foarte importantă pentru moral înaintea partidelor cu FCSB și Craiova din următoarele două etape.

Dussaut a deschis scorul în min.23 cu un șut fabulos de la 30m care s-a oprit în vinclul porții lui Pap, iar Ad. Petre a stabilit scorul final în min.85, când a transformat cu siguranță o lovitură de la 11m pe care tot el o obținuse, se arată pe site-ul oficial al Farului.


Au evoluat:

FC Botoșani (antrenor, Marius Croitoru): Pap - Braun, Dawa, Racovițan, Țigănașu - Târcoveanu (59 M. Roman II), Edjouma, Papa (40 Forescu) - Barbosa, Lupeta (40 Sila), Fili (59 Silva). Rezerve: M. Contra - Șeroni, D. Croitoru, Petkovski, Dragu.

Farul Constanța (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Aioani - Dussaut, Larie, Mladen (23 Radaslavescu, 85 Pitu), De Nooijer - Pires, Artean, Grameni - Chițu (71 Ely), Betancor (85 Petre), Ciobanu (71 Ganea). Rezerve: Brănescu - Buta, N. Popescu, Georgescu.

În clasament, Farul se află pe locul opt, cu 21 de puncte, după şase victorii, trei egaluri şi patru înfrângeri, golaveraj 17-8.

În meciul următor, „marinarii“ întâlnesc FCSB la Ovidiu, meciul fiind o restanţă din etapa a 13-a.

Confruntarea a fost programată joi, 4 noiembrie, de la ora 17.30.    

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Farul Constanţa)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii