Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanţa, pe locul trei în Liga 1. Golul victoriei cu CS Mioveni, marcat în minutul 90+2!

ro

26 Sep, 2021 17:32 3528 Marime text
  • La meciul de la Ovidiu a asistat şi Mirel Rădoi, selecţionerul echipei naţionale a României. 


Farul Constanţa a susţinut astăzi meciul din etapa a zecea a Ligii 1, întâlnind pe teren propriu nou promovata CS Mioveni.
 
Partida, la care a asistat şi Mirel Rădoi, selecţionerul echipei naţionale a României, s-a încheiat cu victoria dramatică a gazdelor, scor 2-1 (1-0), în urma golurilor marcate de Betancor (16), Ciobanu (90+2), respectiv B. Rusu (86). 
 
Farul (manager tehnic, Gică Hagi) a jucat cu: Aioani - Mladen, Larie, Ghiță, Dussaut (70 R. Pires) - Boboc (46 De Nooijer), Artean, Purece (78 Ad. Petre) - G. Ganea (70 A. Ciobanu), Betancor, A. Pitu (46 E. Sali).  

După un meci dominat autoritar, în care s-a jucat cu ocaziile și a fost egalată în min.87, Farul s-a impus cu 2-1 ! Golul victoriei a fost reușit de Andrei Ciobanu, în min.90+2, iar formația noastră continuă parcursul perfect de pe teren propriu, în care a ajuns la a cincea victorie din tot atâtea partide.

O primă repriză controlată total de Farul, care a deschis scorul în min.16 prin golgheterul Betancor și până la pauză și-a trecut în cont alte cinci ocazii rarisime de a majora diferența prin același Betancor, Boboc și Pitu.

Farul a continuat să preseze și în partea secundă, dar după ce arbitrul nu a acordat un penalty clar la intervenția lui Iacob asupra lui Betancor,  Mioveniul a egalat surprinzător în min.86, prin Rusu, care a impins mingea în poartă din careul mic.

Eforturile echipei noastre au fost răsplătite în al doilea minut al prelungirilor, Ciobanu reușind să aducă trei puncte importante după primul său gol în acest sezon, se arată pe site-ul oficial al Farului.


În urma acestui rezultat, Farul a acumulat 18 puncte şi ocupă locul trei în clasamentul intemediar, după cinci victorii, trei egaluri şi două înfrângeri, golaveraj 14-5. 
 
În etapa viitoare, Farul va juca în deplasare cu FC Voluntari (locul 5, cu 18 puncte), duminică, 3 octombrie, de la ora 16.00.   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Farul Constanţa)

Citeşte şi:

Farul Constanţa s-a alăturat cauzei Fundației Renașterea. Demers la meciul cu CS Mioveni
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii