Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanţa, locul patru în Divizia A Rugbyştii de la Tomitanii, victorioşi pe terenul echipei CSO Pantelimon

ro

03 Nov, 2015 00:00 2402 Marime text

 
Echipa de rugby Tomitanii Constanţa a câştigat meciul din deplasare cu CSO Pantelimon, din etapa a patra a campionatului de juniori Under-16, zona Muntenia A.

Pregătiţi de Bogdan Cristea, oaspeţii s-au impus cu 17-10, graţie eseurilor lui Ciocoiu, Bălan şi Manu şi a transformării lui Pocovnicu. Gazdele au avut un eseu transformat şi o lovitură de pedeapsă. În clasament, CSO Pantelimon şi Tomitanii ocupă în această ordine primele două locuri, fiecare cu câte 15 puncte. În ultima etapă din 2015, Tomitanii vor juca în acest final de săptămână la Constanţa cu RC Braşov, ocupanta ultimului loc, cu trei puncte. În zona Muntenia B a întrecerii, Cleopatra Mamaia a câştigat şi ea în deplasare în runda a patra, 20-5 în fieful CSA Steaua, în vreme ce formaţia CSRTM Callatis Mangalia a avut etapă liberă. În clasament, Cleopatra e lideră, cu 14 puncte, în vreme ce Callatis ocupă locul cinci (ultimul), cu două puncte.

LPS „Nicolae Rotaru“, succes cu Griviţa

Victorie şi pentru formaţia LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa, care, în etapa a patra a Campionatului Under-18 Muntenia, a dispus cu 22-12 pe teren propriu de RC Griviţa. LPS se află pe locul şase, cu cinci puncte, în ierarhie, având o victorie şi trei înfrângeri. În campionatul Under-15 de rugby în 7, s-a încheiat turul, iar Tomitanii Constanţa (antrenor Bogdan Cristea) e lider detaşat în clasament. Şi la Under-19, la rugby în 7, Tomitanii (antrenori, Cristian Cojocaru şi Cătălin Sasu) au avut succes, câştigând toate meciurile.

Au pierdut finala mică

Ediţia 2015 a Diviziei A de seniori (al treilea eşalon al rugby-ului românesc) i-a adus echipei Farul Constanţa locul patru, „marinarii“ cedând în finala mica, pe care au disputat-o cu Sportul Studenţesc Bucureşti, cu scorul de 5-31. De-a lungul campionatului, pentru Farul au jucat în marea majoritate veterani de la Rechinii Constanţa şi tineri de la Tomitanii. În acest weekend, echipa Under-20 a Tomitanilor (multiplă campioană de juniori) va întâlni pe stadionul „Mihai Naca“ din Constanţa formaţia ATSRCMUV Timişoara, în etapa a treia a campionatului, în care Tomitanii se află pe locul trei, cu patru puncte, iar bănăţenii ocupă locul doi, cu patru puncte.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii