Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța joacă vineri cu Rapid București. Ambele echipe sunt neînvinse și fără gol primit

ro

30 Jul, 2021 00:00 3395 Marime text

 
  • Disputa de tradiție dintre dintre Rapid și Farul este găzduită de Arena Națională din București.
 
Farul Constanța susține vineri, 30 iulie, meciul din etapa a treia a Ligii 1, întâlnind în deplasare Rapid București, într-o întâlnire de tradiție din fotbalul românesc.
 
Partida începe la ora 21.30 și se dispută pe Arena Națională din București. După două runde, Rapid, echipă nou promovată, se află pe locul întâi, cu șase puncte, după două victorii (1-0 cu Chindia acasă, 2-0 în deplasare cu CS Mioveni), în timp ce echipa de pe litoral ocupă poziția a cincea, cu patru puncte, având un egal și o victorie (0-0 în deplasare cu UTA, 2-0 acasă cu Gaz Metan).
 
„Va fi un meci foarte interesant. Se întâlnesc două echipe în formă, cu un moral foarte bun, care au practicat un fotbal bun în acest start de campionat și care n-au primit goluri. Cred că va ieși un joc bun, între două formații care vor să joace fotbal. Abordăm partida cu încredere, vrem să avem o evoluție foarte bună. Știm că adversarul e foarte bun, dar vrem să ne întoarcem la Constanța cu un rezultat pozitiv, aceasta însemnând chiar și victoria. Va fi o atmosferă bună. Stadionul arată și el bine, așa că avem toate motivele să credem că va fi o partidă foarte bună. În primele două meciuri am produs puncte, am avut și un joc bun, mai ales în partida cu Gaz Metan. Însă e abia început de campionat și nu suntem încă la nivelul optim. N-am luat gol și e bine. Sunt mulțumit de faza defensivă, mai vrem să creștem ofensiv, Sigur, e loc de mai bine și în jocul defensiv“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al Farului.   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
„Înainte!“
Suporterii Farului se mobilizează pentru partida cu Rapid. „Va fi un meci foarte interesant“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii