Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Farul Constanța - Dinamo, în Liga 1. Biletele de intrare la meci s-au epuizat

ro

17 Aug, 2021 15:16 7991 Marime text
  • Partida va fi găzduită de stadionul Central din Complexul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, de la Ovidiu.

Farul Constanța susține vineri, 20 august, meciul din etapa a șasea a Ligii 1, întâlnind, pe teren propriu, de la ora 21.30, Dinamo București.

În clasament, Farul se află pe locul cinci, cu opt puncte, în timp ce Dinamo ocupă poziția a opta, cu șase puncte.

Partida va fi găzduită de stadionul Central din Complexul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, iar prețul biletelor pentru acest meci este următorul: 70 de lei - la tribuna 1, 50 de lei - la tribuna a 2-a, 20 de lei - la peluza 1.

După cum informează clubul constănțean, biletele se pot achiziționa de marți, 17 august, începând cu ora 13.00, de la casa de bilete a stadionului Central din Complexul Academiei de Fotbal Hagi.

Programul casei de bilete este 13.00 - 17.00.    

Conform Protocolului de desfășurare al partidelor de fotbal aprobat de Federația Română de Fotbal, următoarele persoane sunt eligibile pentru a asista la un meci de fotbal:
  • Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
  • Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Purtarea măștii este obligatorie pe toată durata evenimentului. Minorii sunt exceptați de la regula testării. Toți spectatorii care întrunesc una dintre aceste condiții trebuie să-și procure o brățară specială de acces la meci. Pentru persoanele nevaccinate, acest lucru se poate face de la centrul Iowemed de pe bulevardul Brătianu numărul 2-4, cu 24 de ore înaintea jocului, și doar în urma efectuării unei testări în acest centru. Persoanele vaccinate își vor putea procura brățările de acces de la stadion în ziua jocului. Pentru persoanele nevaccinate, la stadion vor exista patru puncte de testare rapidă, iar prețul unui test este de 30 de lei pentru abonați și 40 de lei pentru ceilalți suporteri, se arată pe site-ul oficial al Farului Constanța.

UPDATE:

Biletele de intrare la meci s-au epuizat de astăzi.

Sold-out pentru partida de vineri, 20 august, ora 21:30, dintre Farul Constanța și Dinamo. Vă mulțumim că sunteți alături de noi! Farul suntem toți!, este mesajul clubului de pe litoral.


PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii