Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanţa Ciprian Marica, discuţii cu mai mulţi antrenori. De ce are nevoie echipa

ro

27 Jun, 2019 00:00 5279 Marime text

După ce a primit asigurări că se va bucura de sprijinul Consiliului Local Constanţa şi al Consiliului Judeţean Constanţa pentru noul sezon al Ligii a 2-a, echipa de fotbal Farul se organizează pentru demararea pregătirii, priorităţile fiind stabilirea staff-ului tehnic şi alcătuirea lotului de jucători.

Ediţia de campionat 2019/2020 va începe pe 3 august, iar Farul ar trebui să se reunească săptămâna viitoare. „Sper ca în cel mai scurt timp, adică în această săptămână, să luăm cea mai bună decizie în ce priveşte numirea noului staff tehnic. Am purtat şi port discuţii cu mai mulţi antrenori (n.r. unul dintre ei fiind şi constănţeanul Ianis Zicu). După sezonul greu prin care a trecut, echipa are nevoie de un suflu nou, de un antrenor euforic şi entuziast“, a declarat Ciprian Marica, finanţatorul SSC Farul.

La conferinţa de presă în care autorităţile locale şi-au afirmat ajutorul pentru clubul constănţean, fostul internaţional şi-a expus planurile pentru noul sezon. „Asigur autorităţile şi pe toţi constănţenii de transparenţă şi profesionalism şi de cele mai bune intenţii pentru Constanţa şi pentru comunitatea locală. Îmi doresc să jucăm cu Farul la anul în prima ligă. Dar vreau să fiu şi realist, multe echipe s-au reunit deja, au un lot format, au început deja pregătirea. Voi face tot ce depinde de mine ca să ne luptăm la promovare, să avem o formaţie solidă şi cu jucători ambiţioşi, care să facă cinste Constanţei şi renumelui clubului“, a precizat Ciprian Marica.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Citeşte şi:

„Da, ne vom implica şi vom ajuta echipa“ Consiliul Local şi CJ Constanţa şi-au afirmat sprijinul pentru SSC Farul (galerie foto + video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii