Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci incredibil cu CS Baloteşti Farul a avut patru bare, dar a pierdut cu 0-2 (galerie foto)

ro

23 Mar, 2015 00:00 2489 Marime text
FC Farul a încheiat cu o înfrângere meciurile jucate pe teren în sezonul regulat al Ligii a II-a, seria întâi, în ultima etapă urmând a câştiga la masa verde cu Unirea Slobozia. Sâmbătă, „marinarii“ au pierdut incredibil disputa din deplasare cu CS Baloteşti

Partida CS Baloteşti - FC Farul a avut o derulare frustrantă pentru „marinari“, care şi-au creat multe ocazii (în patru dintre ele, mingea lovind bara), dar, la final, victoria le-a aparţinut gazdelor, cu 2-0! Constănţenii au ratat şi la 0-0, şi la 0-1 şi la 0-2, însă, cum sâmbătă ghinionul i-a ţinut strâns în braţe, au fost ocoliţi de gol.

 
În primul sfert de oră al partidei, cele mai şifonate au ieşit transversalele celor două porţi. Farul a început sarabanda ratărilor încă din minutul 10, când Jianu a tras în transversală de la 14 m. Peste numai un minut, Enciu l-a imitat şi, din şase metri, a nimerit iar transversala. În minutul 14, Bogdan Pătraşcu, de la gazde, a trimis o minge de la distanţă care a căzut pe... transversală. Jianu nu a avut mai mult noroc nici în minutul 26, când a tras peste din zece metri. A venit însă minutul 31, când o minge a ajuns norocos la Pisano, care a punctat pentru 1-0. După pauză, Farul şi-a continuat războiul cu barele. În minutul 57, portarul lui CS Baloteşti a respins la 30 de metri, până la Cioinac, acesta a tras necruţător, dar în cale i-a ieşit tot bara porţii adverse. Scenariul s-a repetat însă, adică Farul a ratat, iar gazdele au înscris, Marinaş făcând 2-0 în minutul 72. Până la final, „marinarii“ au mai avut o bară, a patra, prin Szalkai din lovitură liberă, în minutul 89. În minutul 90+3, CS Baloteşti a rămas în zece jucători, după ce Cl. Herea a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat, însă acest lucru nu a mai contat.

Pătraşcu, schimbat din pricina problemelor medicale

FC Farul (antrenor, Marian Dinu) a jucat cu: Vl. Neagu - Băjan, D. Ciobanu, Buzea (71 Vieru), Giurgiu - Fl. Pătraşcu (cpt.) (81 Fl. Tudorache), Cioinac - Al. Grigoraş (75 R. Pâslaru), M. Jianu, Szalkai - Enciu. De cealaltă parte, CS Baloteşti (antrenor, Giovanni Pisano) a mizat pe: C. Tănase - Stelitano, Flămânzeanu, L. Ion, N. Filip - I. Sandu (cpt.), B. Pătraşcu - Cl. Herea, B. Oprea (79 Antoche), Gojnea (53 Butică) - Pisano (67 Marinaş). Marian Dinu l-a schimbat pe căpitanul Farului, Pătraşcu, din pricina problemelor medicale, Florin primind o lovitură puternică în piept, care l-a lăsat fără aer şi l-a împiedicat să mai continue partida.

Marian Dinu - „Este dezarmant că nici măcar gol nu am dat“

„Am făcut un meci bun, dar, paradoxal, am pierdut cu 0-2. Am controlat meciul 80% şi am ratat ocazii incredibile, dar nu am reuşit nici măcar un egal. Este dezarmant că nu ne-am impus şi nici măcar nu am dat gol, la câte situaţii am avut. În timpul partidei, nu eram mulţumiţi nici dacă meciul se încheia la egalitate. Nu avem ce să le reproşăm jucătorilor, au avut atitudine. Când ai atâtea ocazii, iei în considerare şi ghinionul. Am avut patru bare şi ne-am creat şi alte situaţii mari. Iar golurile le-am primit ca urmare a unor nesincronizări ale noastre. Încă nu am reuşit să eliminăm greşelile individuale, care, iată, au făcut din nou diferenţa“, a declarat Marian Dinu.

Alt succes la masa verde

Farul a încheiat, sâmbătă, evoluţiile din sezonul regulat, în ultima etapă, pe 28 martie, urmând a câştiga la masa verde disputa cu Unirea Slobozia, echipă care s-a retras din campionat. În continuare, pentru „marinari“ urmează evoluţiile din play-out, care vor începe pe 4 aprilie. „Avem două săptămâni de pauză, în care vom pregăti debutul din play-out. Aşteptăm ultima etapă a sezonului regulat, ca să vedem exact pe cine vom avea ca adversare. Sunt convins că vom avea altă atitudine şi alte rezultate, după ce problemele financiare se vor rezolva, iar situaţia va intra în normal. Deja s-a văzut o îmbunătăţire a atitudinii jucătorilor“, a mai spus principalul Farului. Pe pagina de Facebook „FC Farul Constanţa 1920" a apărut informaţia că, sâmbătă, 28 martie, FC Farul va disputa un amical cu Steaua la Constanţa, de la ora 13.00. Din câte se pare, între conducerile celor două cluburi este o discuţie mai mult decât avansată în acest sens, care ar urma să se concretizeze astăzi.

„Marinarii“ au căzut în clasament

În urma înfrângerii din confruntarea cu CS Baloteşti, Farul a căzut un loc în clasament, de pe opt pe nouă. În etapa de sâmbătă, în seria „marinarilor“ s-au mai înregistrat rezultatele: SC Bacău - ACS Academica Argeş 2-1 (C. Neagu 21, Vraciu 85 / Pătulea 80), Rapid CFR Suceava - FC Voluntari 0-1 (M. Matei 7) şi ACS Berceni - CF Brăila 0-0. Partidele Săgeata Năvodari - FCM Dorohoi şi Unirea Slobozia - Gloria Buzău vor fi omologate cu scorul de 3-0 în favoarea oaspeţilor. Clasament: 1. Voluntari - 50p, 2. Academica - 43p, 3. Suceava - 40p, 4. Buzău - 34p, 5. Bacău - 30p, 6. Baloteşti - 26p, 7. Brăila - 26p, 8. Dorohoi - 22p, 9. Farul - 19p, 10. Berceni - 19p, 11. Slobozia - 13p, 12. Săgeata - -21p.
 
Sursa foto: Facebook (Farul Spirit)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii