Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Faristii s-au zbenguit prin Gradina Zoologica

ro

09 Sep, 2008 00:00 1034 Marime text
Atasamente: 1220898389.pdf
1220898389.jpg

Profitand de intreruperea cauzata de intalnirile oficiale ale echipei nationale a Romaniei din preliminariile CM 2010, lotul echipei FC Farul a efectuat un cantonament de pregatire la Brasov, in perioada 1 - 6 septembrie

Antrenorul Ion Marin a luat sub poalele Tampei 24 de jucatori, adica toti fotbalistii existenti, mai putin mijlocasul Ben Tehlok, convocat la echipa nationala a Camerunului. Faristii si-au stabilit cartierul general la Grand Hotel, de patru stele, situat in cartierul brasovean Noua, pe care constantenii l-au mai vizitat in cantonamentul din vara trecuta. Antrenamentele au fost efectuate pe terenul Romradiatoare din Brasov. In aceeasi perioada, la Brasov s-au aflat si fotbalistii echipei CS Otopeni, care au de acum un nou antrenor, in persoana fostului coleg de echipa al lui Mircea Sandu, Marian Bucurescu. Acesta a fost dat afara de la divizionara C, Callatis Mangalia, in vara. Faristii au efectuat, zilnic, cate doua sedinte de pregatire, dimineata, una cu caracter preponderent tehnico-tactic, iar dupa-amiaza, acumulari fizice.

Alaturi de ursi, mistreti si maimute

Pe langa pregatirea propriu-zisa, fotbalistii Farului au beneficiat si de un program de destindere. Miercuri seara, antrenorul Ion Marin si-a dus elevii la o cina romaneasca, la restaurantul Coliba Haiducilor, din Poiana Brasov. Aici s-au servit mai multe feluri de preparate specifice localului, din bucataria traditionala romaneasca. Vineri dupa-amiaza, jucatorii au facut o plimbare la gradina zoologica, situata foarte aproape de hotelul unde au fost cazati. Iesirea a fost foarte relaxanta, acestia glumind pe seama animalelor de aici.

Corigenti la amicale

In ultima zi de cantonament, FC Farul a sustinut o partida amicala in compania echipei CS Otopeni. Meciul s-a disputat tot pe stadionul Romradiatoare, unde cele doua echipe si-au impartit terenul de antrenament. Antrenorul Ion Marin nu a avut la dispozitie decat 17 jucatori valizi, ceilalti fiind trimisi la echipa secunda, care vineri dupa-amiaza au evoluat in Ghencea, cu formatia secunda a Stelei. Constantenii au inceput mai bine intalnirea, combinand eficient la mijlocul terenului. Plusul lor de tehnicitate s-a materializat in minutul 27, cand portarul bucurestenilor, Cristi Munteanu, a gafat ca un incepator, trimitandu-i balonul in picioarele lui Chico. Acesta nu a mai putut fi oprit decat prin fault in suprafata de pedeapsa. Arbitrul a dictat penalty si eliminarea goal keeper-ului de la CS Otopeni. Fiind un meci amical, s-a permis inlocuirea portarului. Maxim a marcat pentru faristi, dar atacantul Chico nu a mai putut continua meciul, parasind terenul de joc accidentat la sold. La faza imediat urmatoare se dicteaza penalty la poarta farista, Rusmir tinandu-l de tricou pe Kalle. Faristul este si el eliminat, din cauza celui de-al doilea cartonas galben primit. Scorul devine egal, 1-1, Constantin transformand penalty-ul in minutul 28. In ultimul minut al primei reprize, atacantul Ganea, de la CS Otopeni, marcheaza din interiorul careului. Din pacate, starea de oboseala se resimte din plin la faristi, care nici nu au de unde sa faca schimbari. Se accidenteza si Gherlem, care paraseste terenul de joc, cu o posibila leziune musculara, devenind incert pentru meciul cu Steaua din etapa de sambata. Pe finalul intalnirii, CS Otopeni mai inscrie o data, prin Kalle, care stabileste scorul final, 3-1. FC Farul a folosit urmatoarea formula de echipa. Curca - Farmache, Schiopu, Rostovic, Maxim -Patrascu, Voiculet, Rusmir, Nae-Chico, Gerlem. Au mai jucat: Barbu, Vlas, Bacila, Pacuraru si Gosic.

Scris de: {autor}Bogdan LAMBRU{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii