Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fara Schiopu si Pascovici

ro

09 Jul, 2003 00:00 843 Marime text

Amical cu Dinamo

Doi dintre fotbalistii Farului, echipa aflata in aceste zile in cantonament la Sinaia, s-au accidentat luni si nu au participat la sedintele de pregatire de ieri. Este vorba despre Cristi Schiopu, care a acuzat o contractura musculara, si Cosmin Pascovici, si el cu dureri sciatice. A intrat la antrenamente si portarul Raul Unchias, indisponibil in ultimele zile, dar, din cauza durerilor, el a dus sedinta pana la jumatate. Este putin probabil ca el sa evolueze in amicalul de diseara, ora 19.30, cu Dinamo Biucuresti, ce se va desfasura pe un teren de la Saftica. Ca de altfel si Cosmin Mocanu, care efectueaza sedinte de recuperare dupa accidentarea grava ce l-a tinut pe tusa mult timp.

Lista pentru Gurita

Asa cum spusese inca de zilele trecute presedintele executiv Marcel Lica, FC Farul Constanta a propus Otelului un schimb de jucatori pentru transferul lui Mihai Gurita. In acest sens, a fost trimisa o lista cu niste jucatori si se asteapta raspunsul oficialilor galateni. In alta ordine de idei, pe adresa clubului a sosit de curand o oferta de la Minerul Motru pentru Priescu, iar Cristi Petcu a cerut acordul clubului sa se pregateasca cu divizionara B Unirea Urziceni. Totodata, Marcel Lica a declarat ieri ca, deoarece s-a desfiintat campionatul de tineret, s-ar putea ca Farul sa-si faca echipa satelit o divizionara C din judet, la care sa fie cedati din jucatori. Daca nu se va perfecta acest lucru, se are in vedere si crearea unei grupe de perspectiva care sa evolueze in campionatul judetean.

In "focuri" dupa etapa a saptea

Presedintele Marcel Lica a fost prezent ieri la Adunarea Generala a Ligii Profesioniste de Fotbal, in cadrul careia s-a efectuat tragerea la sorti a meciurilor din turul campionatului Diviziei A de fotbal. La finalul acestei intruniri, Lica a declarat ca Farul are "o prima parte de campionat favorabila", asta insemnand pana in etapa a saptea, "apoi vin meciurile grele", subliniind insa ca toate partidele din campionat sunt grele pentru ca multe echipe s-au intarit in aceasta vara, dar jucatorii constanteni trebuie sa demonstreze investitiile facute de conducerea clubului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii