Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fără coşciuge la mitingul de la Constanţa Sorin Mihăilescu - „Vom lupta pentru salvarea cluburilor sportive de performanţă“

ro

09 Apr, 2015 00:00 2893 Marime text
Cel mai cunoscut suporter constănţean, Sorin Mihăilescu, a anunţat că organizează un miting în sprijinul cluburilor sportive de performanţă din Constanţa, afectate grav de faptul că nu au primit fonduri de la Consiliul Judeţean Constanţa. 

Ieri, a fost depusă la Primăria Constanţa cererea de autorizare, iar data mitingului a fost fixată pentru ziua de joi, 16 aprilie. „Organizez un miting pentru salvarea sportului de performanţă din Constanţa şi îmi asum întreaga responsabilitate pentru această acţiune. Mitingul nu va avea tentă politică şi nu va fi îndreptat împotriva unui om anume sau a unei instituţii. Vom lupta pentru salvarea cluburilor de performanţă din Constanţa. Îl invit public pe domnul Cristian Dragomir (n.r. vicepreşedintele cu atribuţii de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa) la o întâlnire cu membri ai suporterilor, dar şi ai cluburilor direct vizate (FC Farul, HCM Constanţa, CVM Tomis, CSU Neptun sau ai fostei echipe de rugby Farul). La miting sunt aşteptaţi toţi iubitorii sportului de performanţă din Constanta, dar şi jucătorii, antrenorii sau conducătorii cluburilor direct vizate“, a declarat Sorin Mihăilescu.

Opriri la stadionul de rugby şi la Sala Sporturilor

Participanţii la miting sunt aşteptaţi la ora 17.45, în faţa tribunei oficiale a stadionului „Farul“, după care se va pleca pe un traseu ce are ca punct terminus Prefectura Constanţa. „La ora 18.00, se va pleca din faţa tribunei oficiale, prin curtea interioară a stadionului, până la arena de rugby. Se va scanda pentru această echipă de tradiţie a sportului românesc, desfiinţată abuziv. Se va merge pe traseul strada Primăverii - strada Ion Raţiu - bulevardul Tomis. Ne vom opri la Sala Sporturilor şi vom sta acolo zece minute. Vom continua traseul până în faţa prefecturii Constanţa“, a declarat Sorin Mihăilescu. Acţiunea se va încheia la ora 20.00.

Pagină pe Facebook

„Până aseară (n.r. marţi seară), au fost anumite persoane care au dorit să organizeze acest miting şi au şi creat o pagină de Facebook. După ce am luat legătura cu două persoane din acest grup, am devenit administratorul paginii şi am convenit împreună ca aceasta să se numească «Împreună salvăm sportul constănţean». De asemenea, la miting nu vor exista coşciuge, aşa cum doriseră cei care au iniţiat acţiunea“, a mai spus Sorin Mihăilescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii