Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Fără clone!” Sparta Techirghiol a deschis scorul în amicalul cu FC Farul. Până la final, s-au marcat nouă goluri

ro

28 Jul, 2016 00:00 9375 Marime text

 
FC Farul a disputat, aseară, un nou meci amical, întâlnind pe arena proprie formaţia Sparta Techirghiol, care a încheiat pe locul 15 ediţia 2015/2016 a Ligii a IV-a. „Marinarii“ au învins cu 7-2 (2-1), însă după ce Sparta a deschis scorul, iar, la scorul de 1-1, faristul Corcoveanu a ratat un penalty! Golurile au fost marcate de D. Popa (2), C. Stan (2), Mazilu, Pâslaru și Bolojan, respectiv Curtmemet (2).
 
FC Farul (antrenor, Ion Barbu) a început meciul cu: Perşinaru - Băjan, Bumbac, Bârsănel, C. Stan - D. Popa, Buzdugan, Corcoveanu, Beșleagă - Pâslaru, Mazilu. Au mai jucat C. Popa, Dragomir, Brian, Ciută, Meleandră, Bolojan, Stavarache și Mândră. La echipă nu mai sunt tinerii Tudor Ţăranu (fundaş central) şi Iulian Dinu (portar), care se pare că au mers la Delta Tulcea.

 
Pregătită de Mihai Bălău, Sparta Techirghiol a avut următoarea formulă de start: Turlacu - Ioniţă, Morea, Olăriţă, Curtmemet - M. Popa, Saledin, Milea, Vânt - Pavlicu, R. Stan. Au mai evoluat Bengali, Zdralea, Andrei, C. Dicu, Voicu, Daniel Ayetan (un nigerian, care e student la Constanţa) şi Măgureanu.

 
La partidă au asistat mai mulţi suporteri ai FC Farul, care s-au declarat în continuare împotriva echipei care se plămădeşte din colaborarea cu ACS Berceni, în condiţiile în care FC Farul ar urma să se desfiinţeze. „Fără clone!”, a fost mesajul unui banner afişat de fani la tribuna întâi. Suporterii, care au aprins şi torţe, l-au aplaudat şi i-au scandat numele lui Ion Barbu şi încă mai speră  că „Farul nu moare!”. Fanii l-au aclamat şi pe Vlad Suciu. Aflat în recuperare după o operaţie la genunchi, tânărul mijlocaş a venit în cârje la stadion şi a luat loc pe bancă, alături de colegi. Sâmbătă, antrenorul Farului mai vrea un meci amical, dar încă nu a fost stabilit adversarul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii