Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fanii, invitați să aleagă superlativele anului la HC Dobrogea Sud Constanța

ro

05 Jan, 2022 00:00 1497 Marime text

 
  • Cu 13 victorii, un egal și un eșec în 15 meciuri jucate până acum în Liga Națională, HCDS conduce în clasament cu 40 de puncte, fiind la o lungime în fața viceliderului, campioana Dinamo București.
 
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a lansat o anchetă în rândul fanilor pentru desemnarea superlativelor anului 2021.
 
Suporterii vor vota pe Instagram, iar la fiecare secțiune în parte se vor acorda și premii. „Voturile se încheie vineri, 7 ianuarie, la ora 23:59. Avem 6 categorii de premii, iar la fiecare postare doi dintre voi vor câștiga un fanion și o eșarfă (12 premii in total)“, este mesajul HCDS. Primele cinci categorii sunt jucătorul anului, victoria anului, revelația anului, juniorul anului și transferul anului. Ce secțiune va avea cele mai multe mențiuni va câștiga.  
 
HCDS a încheiat anul în Liga Națională pe prima poziție, câștigând toate cele cinci meciuri de când George Buricea a fost instalat ca antrenor principal. Având 13 victorii, un egal și un eșec în 15 meciuri jucate până acum în Liga Națională, HCDS conduce în clasament cu 40 de puncte, fiind la o lungime în fața viceliderului, campioana Dinamo București, care are însă un meci în minus. „Delfinii“au cea mai bună apărare din campionat și vor susține primul meci oficial din 2022 pe 31 ianuarie, la Constanța, în etapa a 16-a a campionatului, contra vicecampioanei Potaissa Turda (locul 4, cu 36 de puncte).
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud Constanța) 

 
Citește și:
 
HC Dobrogea Sud
Cel mai neașteptat moment din 2021 pentru George Buricea. Episoade care l-au marcat. Un rămas-bun așa cum a visat!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii