Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:41 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fanii FC Farul pun piciorul în prag. Ce se va întâmpla sâmbătă „A venit vremea să spunem lucrurilor pe nume!”

ro

23 Jul, 2016 00:00 5790 Marime text
Perioada extrem de dificilă pe care o traversează FC Farul şi ameninţarea falimentului le dau frisoane suporterilor „marinarilor“, care au decis să iasă în faţa presei şi să vorbească despre situaţia reală de la club. Întâlnirea cu ziariştii va avea loc sâmbătă, 23 iulie, de la ora 13.00, la masa presei stadionului „Farul“, după încheierea partidei amicale pe care jucătorii constănţeni o susţin, de la ora 11.00, cu Axiopolis Cernavodă (nou-promovată în Liga a 3-a).

„Voi spune unde cred eu că greşeşte Giani Nedelcu”

„Nu vom spune nimic nou! Numai că vom avea grijă să afle cât mai mulţi adevărul! Mulţi văd echipa înscrisă în Liga a 2-a, văd că sunt 30 de jucători în lot... Pare raiul pe pământ! Lumea are dreptul să ştie adevărul! Vom avea timp să discutăm cu toţii şi să stabilim o strategie coerentă! Este vorba de istoria unui club de tradiţie şi nu o discuţie la un pahar de bere. Trebuie să fie implicaţi toti cei cărora le pasă de FC Farul. Unii se aşteaptă să dau de pământ cu Giani Nedelcu. Nu o voi face! A ţinut Farul în viaţă atâţia ani şi merită respectul nostru pentru asta! În schimb, voi spune unde cred eu că greşeşte şi de ce acum îl văd ca fiind cel care distruge Farul. PS: Giani, la Constanţa este loc doar pentru Farul! Berceniul nu ne interesează!“, a postat pe Facebook Sorin Mihăilescu, cel mai cunoscut fan constănţean, care a arătat că îl invită la conferinţa de presă şi pe Auraş Braşoveanu, preşedintele executiv al FC Farul. „Îi voi spune în faţă, în prezenţa presei, şi datele, şi orele, şi detaliile! Vă aştept, domnule preşedinte! M-am săturat de vrăjeala aruncată suporterilor! A venit vremea să spunem lucrurilor pe nume!“, a punctat Mihăilescu.

Vlad Suciu încă nu a primit banii de operaţie

Suporterii Farului sunt aproape de echipă şi încearcă să suplinească din neajunsuri. În mai multe rânduri, ei au fost cei care au cumpărat şi le-au adus apă plată jucătorilor la antrenamente! O victimă colaterală a situaţiei de la Farul este şi tânărul mijlocaş Vlad Suciu, care a suferit de curând o operaţie la genunchi, însă încă nu a primit de la club, aşa cum i se promisese, banii pe care i-a plătit din buzunarul său. Costurile operaţiei, de peste 4.000 de euro, au fost suportate de jucător, care a spus însă că Giani Nedelcu, preşedintele Consiliului Director al FC Farul, i-a dat asigurări că, pe 1 iulie a.c., această sumă îi va fi decontată de către club. FC Farul a suportat costul rezonanţei magnetice (RMN), de la Constanţa, şi costul primului consult medical de la Bucureşti, fotbalistului spunându-i-se că Farul va achita, pe lângă operaţie, şi restul cheltuielilor. Aceasta nu s-a întâmplat însă până în prezent, în ciuda faptului că Suciu i-a sunat de mai multe ori pe această temă pe conducătorii Farului.

„Fac progrese zilnice”

Singura veste bună pentru fotbalist e că recuperarea merge bine. „Fac progrese zilnice, e din ce în ce mai bine“, a spus jucătorul de 19 ani, operat la Bucureşti, la genunchiul piciorului stâng, în urma accidentării serioase pe care a suferit-o pe 18 mai, în meciul de Liga a 2-a cu Rapid Bucureşti, de la Constanţa. În acea partidă, jucătorul de 19 ani a fost înlocuit în minutul 38 al partidei, iar verdictul medicilor a fost unul dur: ruptură completă a ligamentului încrucişat anterior, leziuni de gradul I la ligamentul încrucişat posterior, ruptură a ligamentului colateral medial şi ruptură de retinacul patelar medial, leziuni complexe de menisc extern asociate, fractură cu impactare de condil femural extern, contuzii osoase femurale şi tibiale, edem al structurilor periarticulare. Fotbalistul va lipsi mai multe luni de pe gazon, urmând a reveni în returul sezonului 2016/2017. Ieri, în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal s-a decis ca startul Ligii a 2-a să fie amânat cu o săptămână (adică întrecerea să înceapă pe 6 august). În această situaţie, echipele îşi vor afla programul pe etape pe 1 august.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • giani 24 Jul, 2016 22:04 galeria a si cu patronii echipei sunt de vina pt ca au asteptat si dorit acest deznodamant
  • axl 23 Jul, 2016 00:36 unde sant zamfir, fratila ? doar vrajeala ...