Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:33 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fani ai lui Dinamo au aprins torțe lângă hotelul din Mamaia unde e cazată echipa. Ce spun jandarmii (video)

ro

02 Jul, 2020 07:34 4129 Marime text

• Dinamo va juca diseară la Ovidiu cu FC Viitorul, iar fani ai „câinilor roșii“ au venit la Mamaia să vorbească cu jucătorii
 
FC Viitorul și Dinamo se întâlneasc în această seară, de la ora 20.00,  pe stadionul central al Academiei Hagi, de lângă Ovidiu, în etapa a șaptea a turneului play-out din Liga 1.

Delegația lui Dinamo s-a cazat la un hotel din Mamaia, unde a venit și un grup de fani, care au vorbit cu jucătorii și cu ceilalți membri ai staff-ului, încurajându-i.

Unii suporteri au aprins însă torțe, moment în care jandarmii le-au adus la cunoștință că trebuie să înceteze această activitate.

Aproximativ 50 de suporteri ai echipei de fotbal Dinamo au venit de la București pentru a-si susține favoriții și au scandat cu jucătorii. Câțiva suporteri au aprins torțe, moment în care echipa de dialog a Grupării Mobile le-a adus la cunoștință că trebuie să înceteze această activitate. Au înțeles și în aproximativ zece minute aceștia au părăsit zona.

Echipa de fotbal este cazată la un hotel din apropierea stațiunii Mamaia. In acest moment se identifică persoanele pentru aplicarea măsurilor legale, se arată pe pagina de Facebook „Jandarmeria Mobilă Constanța“.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța; video: Facebook (Jandarmeria Mobilă Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii