Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fan al unui fost jucător din NBA, Alexandru Olteanu a jucat la BC Farul Constanța și cu numărul purtat de star la Indiana Pacers

ro

30 Apr, 2020 00:00 3587 Marime text

Alexandru Olteanu, actualul antrenor principal al echipei masculine de baschet din Liga Națională Athletic Constanța, a evoluat ca jucător și la BC Farul Constanța, purtând pe tricou la echipa „alb-albastră“ două numere, 4 și 31.

Primul este numărul pe care l-a folosit de când s-a apucat de baschet, în clasa a opta, la CSS1 Constanța, cu antrenorul Adrian Ion. Alexandru Olteanu a primit tricoul cu numărul 4 și s-a atașat de el, jucând cu acesta inclusiv când a ajuns la Farul Constanța. Ulterior, a purtat pe tricou la formația de pe litoral 31, la fel ca idolul său, fostul jucător din NBA Reggie Miller. Acesta are acum 54 de ani, iar toată cariera de 18 ani și-a petrecut-o la clubul Indiana Pacers.
Pe pagina de Facebook a BC Athletic, acolo unde au fost postate imagini cu Alexandru Olteanu purtând tricourile Farului cu cele două numere, fanii și-au amintit de anii în care actualul antrenor evolua ca baschetbalist, pe postul de conducător de joc. „Meciuri memorabile au fost când dl. Olteanu, în calitate de antrenor principal, a intrat alături de jucători și au câștigat meciul cu Concordia Chiajna cred. Sper să nu greșesc, acesta a fost și meciul în care dl. Olteanu și-a încheiat cariera de jucător. A fost o seară minunată. Frumoase amintiri din Sala Sporturilor…“, a arătat Adina Chihaia. „Nu uităm! Aceea a fost și singura victorie la care Farul pe atunci putea spera! Farul era vecină de clasament cu Chiajna, antrenorul Alexandru Olteanu și-a depus carnetul de joc, a efectuat testul medical, a obținut viza medicală iar, la ora meciului, era echipat gata de joc, fără să anunțe pe nimeni“, a venit răspunsul BC Athletic.

Sursa foto: Facebook (BC Athletic, Paul Nica) 

Citește și:

BC Athletic i-a luat pulsul lui Dinamo. Lupta continuă Alexandru Olteanu - „Ne-am prezentat onorabil. Am văzut că nu sunt de neatins“

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii