Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exerciţiu specific Poarta CSU Neptun Constanţa, „bombardată” cu trei tipuri de mingi

ro

01 May, 2021 00:00 4071 Marime text
  • CSU Neptun Constanţa s-a calificat la turneul final al Diviziei A, după ce s-a clasat pe locul doi în seria C.
 
Aflată în aşteptarea programului turneului final al Diviziei A, la care s-a calificat, echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa continuă antrenamentele premergătoare ultimei faze a întrecerii, la care se vor stabili echipele promovate în Liga Naţională. 
 
În ritm susţinut lucrează şi portarii, iar pe pagina de Facebook a clubului a fost postată o mostră în acest sens, un videoclip în care Claudia Nedelcu şi Emanuela Ivaşcu iau parte la un exercițiu specific, cu trei tipuri de mingi. „E un exercițiu care îmbunătățește reacția și plasamentul portarului. Mingea folosită pentru trambulină este una cu greutate mai mare decât cea obișnuită, fiind una medicinală și având 2 kg, care ajută la forța brațelor și la poziționarea acestora”, menţionează sursa citată.
 
CSU Neptun Constanţa s-a calificat la turneul final după ce s-a clasat pe locul doi în seria C a Diviziei A. Clasamentul a fost: 1. CSU Ştiinţa Bucureşti - 34p, 2. CSU Neptun - 28p (nouă victorii, un egal şi două înfrângeri, golaveraj 330-278), 3. CSM Bucureşti II - 22p, 4. CNE Rm. Vâlcea - 17p, 5. HCM Slobozia - 16p, 6. Dunărea Călăraşi - 6p, ACS Amy Slatina - 0p. După refacerea ierarhiei, fără rezultatele formaţiilor fără drept de promovare (CSM Bucureşti II, CNE Rm. Vâlcea şi ACS Amy Slatina - echipă de junioare), podiumul a arătat astfel: 1. CSU Ştiinţa Bucureşti - 18p, 2. CSU Neptun - 12p, 3. HCM Slobozia - 6p. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.   
 
Sursa foto: Facebook (CSU Neptun Constanţa)  


 
Citeşte şi:
 
CSU Neptun, la turneul final al Diviziei A. Echipa din Constanţa, singura cu trei jucătoare în topul marcatoarelor
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii