Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exerciții fizice acasă, cu Simona Halep. Campioana din Constanța se menține în formă

ro

06 Apr, 2020 00:00 3953 Marime text
Aflată acasă, în urma crizei coronavirusului, campioana constănțeană Simona Halep nu neglijează pregătirea, iar pe Instagram a postat un filmuleț cu câteva exerciții pe care le efectuează zi de zi pentru menținerea unui tonus fizic bun.

Campioană a turneului de Mare Șlem de la Wimbledon în 2019, Simona nu-și va putea apăra trofeul în acest an, trebuind să aștepte pentru aceasta sezonul viitor. Tradiționalul turneu londonez nu se va mai juca în acest an, din pricina pandemiei de coronavirus, fiind pentru prima dată de la al Doilea Război Mondial încoace când întrecerea nu se dispută într-un an.

„Îmi pare foarte rău că Wimbledon nu se va juca în 2020. Finala de anul trecut va fi mereu una dintre cele mai fericite zile din viața mea. Dar acum trecem prin ceva mai mare decât tenisul, iar vestea cea mai bună e că Triumful din 2019  de la Wimbledon este o realizare extraordinară pentru campioana din Constanța, care îi va rămâne în suflet pe veci. Sentimentele care au încercat-o pe Simona atunci când a ridicat trofeul deasupra capului sunt la fel de puternice și în prezent, dovadă că aceasta a decis să înrămeze și să așeze pe un perete al casei sale racheta cu care a jucat la Wimbledon și o poză a ei de la Londra.  

Sursa foto: Instagram (Simona Halep)

Citește și:

Simona Halep nu-și va putea apăra în 2020 titlul de la Wimbledon

Racheta cu care a câștigat turneul de la Wimbledon, trofeu de preț pentru Simona Halep. Cum o păstrează acasă

Simona Halep donează bani pentru combaterea coronavirusului. Suma, direcționată către București și Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii