Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv SSC Farul va susține meciul de debut în Liga a 2-a pe stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi, de la Ovidiu, pe care joacă FC Viitorul!

ro

30 Jul, 2018 18:40 7626 Marime text
Echipa de fotbal SSC Farul Constanța va susține meciul de debut în Liga a 2-a, sâmbătă, cu ACS Poli Timișoara, pe stadionul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu, cel pe care își dispută meciurile oficiale FC Viitorul!

Când am constatat că există un risc de a nu putea juca cu spectatori contra timișorenilor, pe stadionul Farul, suporterii i-au trimis un SMS lui Gică Hagi, întrebându-l dacă ni se poate permite să disputăm meciul de debut în eșalonul secund pe terenul central al Academiei Hagi. Această cerere a fost acceptată imediat, fără costuri din partea noastră, iar mâine dimineață încheiem contractul. Meciul are loc sâmbătă, de la ora 13.00. În această situație, nu abandonăm totuși planul de a evolua în Liga a 2-a pe stadionul Farul. Ne preocupăm în continuare de rezolvarea tuturor problemelor semnalate la inspecția de astăzi, astfel încât stadionul din str. Primăverii să primească omologarea pentru eșalonul secund. Însă, următoarea inspecție nu va mai fi joi, ci săptămâna viitoare, ca să avem timp să rezolvăm toate cerințele. Vom discuta cu Gică Hagi și posibilitatea de a mai juca la Ovidiu în Liga a 2-a, în funcție de cât de repede vom omologa stadionul Farul. Îi mulțumim pe această cale lui Gică, cel care a rămas același băiat de caracter și sper că acum s-a convins și cel mai neîncrezător suporter că Gică Hagi a iubit mereu clubul Farul, ajutându-l de multe ori, a declarat Marcel Lică, președintele executiv al SSC Farul.    


Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dobrogean 31 Jul, 2018 11:42 Machidonu,,,,om cu caracter.....parca mai alaltaieri era injurat de galeria Farului dar le intinde totusi o mana de ajutor....mai citesc in ziare de machidoni ca sunt injurati,ca doar bani vad in fata ochilor......sunt oameni cu caracter si patrioti si respecta aceasta tara mai ceva ca acei asa zis romani adevarati!!!!!!!
  • Eu 30 Jul, 2018 22:26 Au uitat suporterii cand îl înjurau pe Hagi ca nu e constantean? Ca nu merita stadionul numele de Hagi? Acum ar trebui sa intoarca si el spatele. Dar dovedeste că e constantean si nu a uitat de FARUL.