Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evoluție de top! Sub ochii tatălui său, Gică Hagi, Ianis Hagi a marcat de două ori în meciul Glasgow Rangers - Braga, din Europa League

ro

21 Feb, 2020 01:14 2565 Marime text
Tânărul internațional român Ianis Hagi a avut o evoluție de top, marcând două goluri, în victoria echiei sale, Glasgow Rangers, de pe teren propriu, cu Braga, din turul 16-imilor de finală ale Europa League.

Gazdele s-au impus cu 3-2, la capătul unui meci de poveste, în care Braga a condus cu 2-0!

Au marcat I. Hagi (67, 82 - a doua reușită în urma unei lovituri libere, balonul fiind deviat de zid), Aribo (75), respectiv Fransergio (11) și Ruiz (59).

Ianis a fost titular integralist la echipa pregătită de Steven Gerrard și, prin evoluția sa, i-a adus o mare bucurie tatălui său, Gică Hagi, prezent la meci.

Ianis Hagi, evoluție fabuloasă pentru Rangers în Europa League!

Ianis Hagi, cel mai bun jucător partidei Glasgow Rangers - SC Braga, 3-2, în 16-imile Europa League! Fostul căpitan al Viitorului a marcat în min.67 și 82, dar a reușit multe alte faze care i-au cucerit pe cei 50 de mii de suporteri prezenți pe Ibrox Park!

Felicitări Ianis și mult succes în continuare!, este mesajul FC Viitorul, clubul care l-a format și l-a lansat pe tânărul constănțean în fotbalul mare.


Sursa foto: Facebook (Rangers FC)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii