Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evoluează sâmbătă Horia Tecău, în teren pentru România, la meciul de Cupa Davis cu Slovenia

ro

04 Mar, 2016 00:00 1781 Marime text
Sala Sporturilor „Victoria“ din Arad găzduieşte, de astăzi, întâlnirea de Cupa Davis dintre România şi Slovenia, contând pentru primul tur al Grupei I, zona Europa - Africa. Primul meci, care se joacă astăzi, de la ora 14.00, este cel de simplu dintre Marius Copil (locul 202 ATP) şi Blaz Rola (160 ATP). Tot astăzi, se mai dispută un meci de simplu, Adrian Ungur (193 ATP) - Grega Zemlja (181 ATP).
 
Sâmbătă, constănţeanul Horia Tecău (locul 3 în ierarhia mondială de dublu) şi Florin Mergea (11 ATP) susţin, de la ora 15.00, partida de dublu, contra perechii Tomislav Ternar (fără clasament la dublu) și Aljaz Radinski (1.337 ATP la dublu). Duminică au loc ultimele două meciuri de simplu: Adrian Ungur - Blaz Rola (de la 14.00) și Marius Copil - Grega Zemlja.

A donat un ecograf ultramodern pentru maternitate

La Arad, Horia Tecău a donat, ieri, un ecograf ultramodern maternităţii Spitalului Județean. „Mă bucur şi sunt recunoscător că viaţa mi-a oferit şansa de a ajuta din nou, prin donarea unui ecograf ultramodern. Sunt multe lucruri în jurul nostru care ar putea fi mai bune, care ar putea fi reparate sau schimbate. Pentru mulţi dintre noi e dificil să vedem asta, şi renunţăm. Când renunţăm să mai credem, renunţăm la viaţa pe care ne-o dorim pentru noi şi pentru copiii noştri. Eu vreau mai mult şi cred că fiecare dintre noi are puterea asta, într-un mod sau altul. Aceşti bebeluşi sunt fragili şi speriaţi. Toată lumea e speriată de ceva şi are nevoie de curaj. A ajuta înseamnă curaj, respect, dragoste şi responsabilitate pentru noi şi pentru cei din jur“, a declarat Horia Tecău, citat de site-ul oficial al Federaţiei Române de Tenis.
 
Iniţiativa umanitară a sportivului din Constanţa vine la trei luni după ce Horia a donat Secţiei de Neonatologie a Spitalului Clinic Județean de Urgenţă Constanța un ventilator de suport respirator pentru nou-născuți, în valoare de 18.000 de euro.
 
Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Tenis)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii