Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment la Constanţa Hagi i-a avut alături pe Gică Popescu şi pe Ilie Dumitrescu la deschiderea sport pub-ului „H10” (galerie foto)

ro

25 Mar, 2013 00:00 5949 Marime text
Gică Hagi a deschis oficial, sâmbătă seară, sport pub-ul „H10”, de la Constanţa, primul produs al proiectului H10 Sport Lounge. La eveniment, alături de reprezentanți ai Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”, de prieteni ai „Regelui”, membri ai familiei sale și invitați din oraș, au participat și doi foști colegi de la echipa națională, Gică Popescu (cumnatul lui Hagi) și Ilie Dumitrescu. „Pub-ul este un loc plin de căldură, în care lumea este invitată să vadă meciuri și să se simtă bine. Conceptul H10 Sport Lounge nu este unul exclusiv legat de fotbal. Se adresează tuturor celor care doresc să vadă sport”, a spus Hagi. „O inițiativă de bun augur. Nici nu mă așteptam să fie altfel decât la înălțime, având în vedere că poartă numele lui Hagi”, a declarat Gică Popescu. „Sunt sigur că localul va fi frecventat de mulți microbiști, care vor veni să-l vadă pe Hagi.

Ce-ţi poţi dori mai mult decât să vizionezi meciuri cu prietenii şi să-l ai alături şi pe Hagi”, a arătat Ilie Dumitrescu. Pe parcursul serii, cei trei foşti mari fotbalişti au urmărit, alături de ceilalţi invitaţi, secvenţe din cele două DVD-uri documentar, dedicate carierei lui Gheorghe Hagi: Hagi vol. 1 Naţionala şi Hagi vol. 2 Cluburile. Proprietarii licenței H10 Sport Lounge își propun ca, până la finele anului 2014, să deschidă, în sistem franciză, alte nouă asemenea spaţii în România. Următorul pas îl constituie expansiunea în afara țării, Hagi neexcluzând varianta Istanbul, acolo unde a jucat, la Galatasaray.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii