Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:03 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Europa League. Vitesse Arnhem - FC Viitorul, meci diseară în Olanda Gică Hagi - „Am venit cu gândul de a marca goluri“ (galerie foto+video)

ro

02 Aug, 2018 11:45 1791 Marime text
FC Viitorul a efectuat ultima şedință de pregătire înaintea partidei cu eechipa oalndeză Vitesse Arnhem, din turul 2 preliminar al Europa League.

Meciul retur dintre Vitesse Arnhem şi FC Viitorul va avea loc diseară, de la ora 21.00 (ora României, în direct la TVR 1).

În partida tur, disputată pe stadionul Central al Academiei Gheorghe Hagi, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 2-2.

Lucrurile sunt mult mai simple ca la primul meci, întrucât s-a jucat deja o repriză. Avem un rezultat în faţă, ne cunoaştem mult mai bine adversarul. Am venit cu gândul de a marca goluri, mai mult de două. Numai aşa vom avea o şansă. Adversarul e puternic. Ne-a arătat la Constanţă că, dacă îl laşi să joace şi îi dai timp să gândească, devine periculos. Avem un meci greu, dar suntem încrezători. Vrem să facem un meci bun şi să ne jucăm şansa până la capăt, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.

Va fi un meci greu, dar avem o şansă, pe care ne-o vom juca. Suntem încrezători. Cred că va fi un meci bun, cu multe goluri. Sperăm să ne calificăm, a spus căpitanul FC Viitorul, Ianis Hagi.  

 

Avem şanse de calificare. Nu am venit aici în excursie, să vedem stadionul. Sper să joc cât mai bine, având în vedere că a venit şi familie mea să mă vadă la meci, a spus fundaşul Bradley de Nooijer.


Sursa foto: FC Viitorul


Sursa foto/video: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii