Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:31 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EURO 2020. Gică Popescu, despre situația cu biletele primite la meci „Acestea sunt lucrurile care contează cu adevărat“

ro

15 Jun, 2021 12:56 3228 Marime text
  • La meciul Austria - Macedonia de Nord 3-1, mai mulți foști mari fotbaliști români, în frunte cu Gică Hagi și Gică Popescu, au primit bilete la tribuna a II-a și nu în zona VIP.

Faptul că, la meciul Austria - Macedonia de Nord 3-1, jucat la București, pe Arena Națională, la Campionatul European de fotbal, mai mulți foști mari fotbaliști români, în frunte cu Gică Hagi și Gică Popescu, au primit bilete la tribuna a II-a și nu în zona VIP a arenei, a generat un val de critici publice la adresa Federației Române de Fotbal.

Pe marginea situației create, Gică Popescu, în prezent președintele FC Viitorul Constanța, a postat un mesaj pe Facebook.      
 

Văd că sunt foarte multe discuții în jurul faptului că noi, cei din Generația de Aur, am primit bilete la meciul Austria - Macedonia de Nord, la tribuna a doua.
 
A fost alegerea Federației Române de Fotbal.
 
Eu și Gică Hagi am ales să stăm pe locurile pe care le-am plătit eu. Am cumpărat, pentru mine, pentru familia mea, pentru prietenii mei, bilete în valoare de multe mii de euro.

Dar ne-am simțit acolo, la tribuna a doua, ca pe vremuri. Cu suporterii care ne-au apreciat. Cu fanii care au venit să facă fotografii cu noi. Cu cei care au fost pe străzi la marile noastre victorii. La Campionatul Mondial din SUA 94 , voi și noi am umplut țara de bucurie!
 
Îmi amintesc, după victoria cu Argentina, sute de mii de oameni au defilat de la Piața Unirii la Piața Romană!
 
Acestea sunt lucrurile care rămân, care contează cu adevărat, a fost mesajul fostului căpitan al FC Barcelona.

 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Gheorghe Popescu)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii