Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este căpitanul echipei naţionale Fotbalista Florentina Olar-Spânu, din Constanţa, un gol în dubla Românei cu Malta (galerie foto)

ro

08 Apr, 2019 00:00 1887 Marime text
Echipa naţională feminină de fotbal a României a susţinut, la Mogoşoaia, o dublă amicală cu Malta, tricolorele câştigând ambele partide, cu 2-0 şi 5-0. În ambele partide a jucat şi Florentin Olar-Spânu, din Constanţa, care e căpitanul selecţionatei României. În prima partidă, în care selecţionerul Mirel Albon a început cu o formula de echipă în care s-au regăsit multe jucătoare tinere (trimiţând pe teren din primul minut nu mai puţin de cinci fotbaliste născute după anul 2000), Florentina a evoluat din minutul 46. În al doilea meci, cel câştigat cu 5-0, jucătoarea originară din Constanţa, care joacă în prezent la echipa daneză Fortuna Hjorring, a fost titulară şi a jucat toate minutele (în atac), înscriind şi un gol, cel de 3-0, în minutul 45.
 
În toamna acestui an, România debutează în calificările pentru Campionatul European din 2021. Tricolorele fac parte din grupa H, alături de Elveția, Belgia, Croația și Lituania, iar în primul meci din preliminarii vor întâlni Belgia, pe teren propriu, pe 8 octombrie.
 
Sursa foto: frf.ro
 
Citeşte şi:
 
Florentina Olar-Spânu, din Constanţa. Un nou titlu de campioană în Danemarca! Cea mai bună fotbalistă a României, în tandem pe teren cu bebeluşul ei 

Căpitanul Naţionalei României Florentina Olar Spânu, din Constanţa, joacă în Liga Campionilor contra echipei Manchester City
 
Florentina Olar Spânu, căpitanul echipei naţionale Cea mai bună fotbalistă a campionatului danez este din Constanţa (galerie foto)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii