Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Era singura soluţie” FC Farul nu va fi înscrisă în Liga a 2-a, ci în Liga a 3-a!

ro

29 Jul, 2016 00:00 2263 Marime text


FC Farul va fi înscrisă în Liga a 3-a, întrucât, din pricina problemelor juridice, se găseşte în imposibilitatea de a înregistra noi contracte şi de a avea, astfel, lot pentru a evolua în Liga a 2-a! 
 
Luni, 1 august, când va avea loc ţintarul pentru stabilirea programului Ligii a 2-a, FC Farul nu se va afla printre echipele care şi-au manifestat intenţia de a juca în eşalonul secund în campionatul 2016/2017. Informaţia a apărut şi pe pagina de Facebook „FC Farul Constanţa 1920”: „FC Farul a fost înscrisă de lichidatorul judiciar în Liga a 3-a!”. Sursa citată oferă şi explicaţii: „În Liga a 2-a, ai nevoie de contracte semnate de jucători profesionişti, iar FC Farul, fiind în faliment, nu mai poate transfera pe nimeni! În Liga a 3-a poţi evolua şi cu jucători amatori. Totul este însă pe termen scurt, pentru că, pe data de 3 octombrie, dacă nu sunt achitate toate datoriile, FC Farul se desfiinţează, prin pronunţarea falimentului”.
 
„Doamna lichidator a fost de bună-credinţă şi a acţionat în spiritul menţinerii FC Farul în viaţă. Era singura soluţie regulamentară“, a explicat Auraş Braşoveanu, fostul preşedinte al FC Farul. Dacă echipa s-ar fi înscris în Liga a 2-a şi apoi nu evolua, era retrogradată în ultimul eşalon competiţional.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii