Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Zaharia, din Constanţa, medalie de bronz la Euro Mini Champs

ro

01 Sep, 2015 00:00 3175 Marime text
Jucătoarea constănţeană de tenis de masă Elena Zaharia, de la CS Farul, a realizat o performanţă deosebită la Euro Mini Champs de la Strasbourg (Franţa), cea mai importantă întrecere continentală rezervată copiilor născuţi în anul 2004 (mini-cadeţi).

Sportiva a participat cu lotul României şi a cucerit singura medalie tricoloră, bronz la simplu. În semifinală, Elena, care e sora mai mica a cunoscutei jucătoare constănţene Alina Zaharia, a pierdut cu 1-3 (9, -5, -12, -10) în faţa rusoaicei Svetlana Dmitrienko. În restul partidelor de pe tabloul principal, Elena Zaharia a înregistrat victoriile: 3-0 (7, 4, 7) cu Naomi Pranjkovic (Germania) în sferturi; 3-0 (7, 8, 7) cu Vasylysa Kanunnikova (Ucraina) în optimi; 3-2 (-9, 3, 9, -5, 10) cu Kim Lan Elena Thai (Italia) în „16“-imi. La Strasbourg a mai participat o sportivă constănţeană, Camelia Mitrofan, iar ca antrenori ai României, care a participat cu un lot de fete şi cu unul de băieţi, au figurat Elena Sebe (Constanţa) şi Emilian Bulbuc.

În ţară, la Zalău, s-a desfăşurat concursul naţional de calificare pentru intrarea în Divizia B masculină, iar CS Top Star Tenis Table Constanţa (echipă nou-înfiinţată) s-a clasat pe locul întâi, după ce a realizat numai victorii: 5-0 cu DSA Cluj-Napoca, 5-1 cu CSS Odorheiu Secuiesc, 5-1 cu Proaktiv Focşani, 5-2 cu echipa Concordia Chiajna şi 5-0 cu Electrica Sf. Gheorghe. Antrenorul formaţiei constănţene este Andrei Filimon, iar la Zalău în echipă au evoluat Lucian Munteanu, Cristian Grigore şi Sebastian Vână.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii