Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eforie Nord Celebrul Rică Răducanu a dat fotbalul pe oină

ro

20 Jun, 2021 12:06 3774 Marime text
 
  • Pe toată durata verii, pe plaja Fortuna din Eforie Nord, vor fi organizate mai multe activităţi legate de sportul naţional al României.
 
Prezent, astăzi, pe plaja Fortuna din Eforie Nord, fostul mare fotbalist Rică Răducanu a participat şi la o acţiune de popularizare a sportului naţional al României, oina, invitat de preşedintele Federaţiei Române de Oină, constănţeanul Nicolae Dobre.
 

Rică Răducanu se alătură Proiectului «Iubesc Oina»!
 
Astăzi, pe plaja «Fortuna» din Eforie Nord, în cadrul unui eveniment deosebit, organizat de prietenii noştri, promotorul Adrian Troscenco, efortuna.ro, Kelme Romania Oficial şi Donik de Sport, am avut plăcerea să îl revăd pe inegalabilul Rică Raducanu, «Tamago».  
 
Nu am ratat ocazia de a-l invita pe celebrul şi charismaticul portar să se alăture proiectului de promovare a sportului nostru naţional, «Iubesc Oina».
 
Rică a fost de acord imediat şi, împreună cu prietenii noştri, au realizat o activitate de promovare a oinei.
 
Este doar începutul unei colaborări care va consta în organizarea mai multor activităţi pe toată durata verii, pe plaja Fortuna din Eforie Nord.
 
Mulţumim mult lui Rică Răducanu şi partenerilor noştri pentru disponibilitatea manifestată!, este mesajul postat pe pagina de Facebook a FRO.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Oină)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii