Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ediţia a treia a Maratonului Nisipului se va disputa pe 27 martie 2016

ro

31 Mar, 2015 00:00 2013 Marime text

Stațiunea Mamaia a adunat la ediţia a doua a Maratonului Nisipului (singura competiție de acest gen din Europa care se desfășoară pe nisip) peste 400 de atleți şi alte câteva sute de susţinători. 
 
La acest eveniment internațional au alergat sportivi din România și din alte opt țări (SUA, Marea Britanie, Italia, Rusia, Republica Moldova, Nigeria, Coreea de Sud și Camerun). Cursa „Family Run“ s-a bucurat de un interes deosebit din partea familiilor prezente. Astfel, peste 150 de copii, însoțiți de părinți sau de bunici, au alergat aproximativ un kilometru pe faleza din stațiunea Mamaia și au participat la probe de îndemânare. Primele cinci echipe au fost premiate cu diplome, cupe și premii în produse. Totodată, câștigătorii de la cele trei probe competitive au primit premii substanțiale în bani și echipamente.
 
„Prezența masivă de la această ediție a Maratonului Nisipului a depășit așteptările noastre și ne confirmă interesul crescut al sportivilor amatori și profesioniști pentru alergarea pe această suprafață. Toată lumea s-a simțit bine, am alergat, ne-am distrat, am râs și asta contează cel mai mult: sportul să fie o distracție pentru oameni, nu o corvoadă. Pentru că deja Maratonul Nisipului a devenit o tradiție în stațiunea Mamaia, deja am pregătit data pentru următoarea ediție: 27 martie 2016. Până atunci, încetați să mai fabricați scuze, alergați pur și simplu“, a declarat Daniel Antonaru, președintele Asociației Sportive Sanasport, co-organizator al evenimentului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii