Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ediţia a doua a Trofeului Jackie Robinson Echipa României joacă din nou baseball cu SUA la Constanţa!

ro

06 May, 2018 13:22 4262 Marime text
Stadionul „Portul“ din Constanţa va găzdui, pe 12 mai a.c., de la ora 11.00, ediţia a doua a Trofeului Jackie Robinson la baseball, în care se vor întâlni, ca şi anul trecut, echipa României și formaţia Statelor Unite ale Americii, reprezentată de militarii americani din baza Mihail Kogălniceanu.

Evenimentul este organizat de Ambasada SUA în România, Federaţia Română de Baseball şi Softball, Primăria Constanţa şi SNSPA.

Intrarea spectatorilor este liberă.

Pe 12 mai, în Constanţa, naționala României va da piept cu militarii americani pentru Jackie Robinson Trophy, ediția a doua! Anul trecut scorul a fost 7 la 2 pentru România, iar spectacolul oferit de cei peste 2.000 de spectatori a fost pe măsură. Vă așteptăm și anul acesta, cu mic, cu mare, pentru încă un regal al sportului național al Americii, se arată pe pafina de Facebook a Federaţiei Române de Baseball şi Softball.

 
Meciul de anul trecut a celebrat 70 de ani de când, pe 15 aprilie 1947, legendarul Jackie Robinson, primul jucător de baseball de culoare, a intrat pe terenul Ebbets din Brooklyn, New York, spărgând barierele discriminării rasiale. Astfel, Jackie Robinson a devenit un nume de referinţă în lupta pentru egalitate și pentru combaterea discriminării rasiale, dar şi pentru promovarea diversităţii şi a toleranţei. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii