Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipele de la Tomitanii Constanţa, din victorie în victorie la rugby

ro

27 Oct, 2015 00:00 2517 Marime text


Echipele de juniori ale clubului de rugby Tomitanii Constanţa au înregistrat noi succese în competiţiile naţionale în care participă.
În campionatul de rugby în 7 rezervat categoriei de vârstă de până în 19 ani, Tomitanii (antrenori, Cristian Cojocaru şi Cătălin Sasu) au jucat în etapa a treia, la Bucureşti, şi au câştigat şi de această dată toate disputele, aşa cum s-a întâmplat şi în rundele precedente.
 
La rugby în 7 Under-15, Tomitanii (antrenor, Bogdan Cristea) s-au aliniat, la Constanţa, la startul etapei a patra, înregistrând victorii în toate cele patru meciuri susţinute: cu Săcele, Metrorex, Dinamo şi Palatul Copiilor Ilfov. Formaţia Under-16 a Tomitanilor (pregătită tot de Bogdan Cristea) a jucat în etapa a treia a Diviziei Naţionale (prima serie valorică) în compania echipei CSM Olimpia, de care a trecut cu 22-7, victorie cu bonus ofensiv, aşa cum au fost de altfel toate cele trei succese de până acum ale constănţenilor.
 
Punctele Tomitanilor din confruntarea cu CSM Olimpia le-au aparţinut lui Ciocoiu (două eseuri), Bălan, Manu (câte un eseu) şi Pocovnicu (o transformare). În etapa viitoare, Tomitanii se vor duela cu rugbyştii de la CSO Pantelimon, o altă echipă cu victorii pe linie până acum, astfel că se anunţă un meci interesant, care are ca miză distanţarea în clasament.      
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii