Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa Under-19 a Farului Constanța debutează în noua ediție a Ligii Elitelor. Revanșă pentru sezonul trecut!

ro

18 Aug, 2021 00:00 3085 Marime text

 
  • Juniorii clubului de pe litoral au câștigat opt dintre ultimele zece campionate U-19.
 
Sezonul 2021/2022 al Ligii Elitelor Under-19 la fotbal va demara în acest weekend, iar echipa Farului Constanța va evolua pe terenul formației LPS Buzău. Partida este programată duminică, 22 august, de la ora 12.00, pe stadionul Concas din Buzău.
 
Ca în fiecare an, Farul Constanța U-19 este una dintre candidatele certe la titlul național, juniorii Centrului de copii și juniori al Academiei Hagi câștigând opt dintre ultimele zece campionate U-19, în sezonul trecut ieșind vicecampioni. Astfel că în stagiunea care stă să înceapă fariștii au de luat o revanșă.
 
„Am avut toți jucătorii valizi în perioada de pregătire, îndeplinindu-ne tot ce ne-am propus. Așteptăm să înceapă campionatul. Avem de luat o revanșă. Ne propunem în fiecare an să câștigăm. În sezonul trecut, până în finală am avut un parcurs aproape perfect, cu o singură sincopă, în prima etapă, în rest numai victorii. În retur, unul foarte bun, am primit doar două goluri. Finala nu ne-a ieșit însă cum ne-am dorit. Avem și ca obiectiv creșterea nivelului valoric al jucătorilor, astfel încât cei care n-au fost promovați la echipa mare să o facă ușor. La juniorii A, majoritatea băieților au avut contact cu prima formație. De asemenea, vrem să dăm în continuare jucători și la echipa națională“, a declarat, pentru Farul TV, Nicolae Roșca, antrenorul principal al generației U19 a Farului.  
 
Jucătorul Dan Sîrbu, internațional al României, a spus: „Am avut o pregătire grea, cu multe antrenamente. A fost o perioadă bună și sperăm să începem campionatul cu o victorie.Obiectivul nostru e să câștigăm în fiecare an și vrem să obținem un nou titlu, luându-ne revanșa pentru sezonul trecut. Pe plan personal, mi-am propus să joc cât mai mult, să am evoluții cât mai bune și să fac pasul către echipa mare cât de repede se poate. Atmosfera din sânul echipei e foarte bună“.


Alexandru Cicâldău a marcat la debutul pentru Galatasaray

 
Trei dintre Jucătorii crescuți de Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“, mijlocașii Ianis Hagi, Răzvan Marin și Alexandru Cicâldău, care evoluează acum în străinătate, au avut evoluții apreciate în meciurile disputate de formațiile lor, pentru care au marcat. Astfel, Ianis Hagi a înscris pentru Glasgow Rangers în partida din Cupa Ligii Scoției contra Dunfermline. Răzvan Marin a punctat în succesul lui Cagliari din Cupa Italiei, iar Alexandru Cicâldău a transformat un penalty la debutul său în prima ligă a Turciei, la Galatasaray Istanbul.

Sursa foto: capturi Farul TV
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Echipa Under-19 a Farului Constanța a remizat în deplasare cu o formație de Liga a 3-a (galerie foto)
 
FC Viitorul, vicecampioană a României la Under-19. A pierdut finala Ligii Elitelor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii