Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa României de fotbal a învins naţionala din Chile cu scorul 3-2 într-un meci amical

ro

13 Jun, 2017 22:56 4245 Marime text
Meciul amical dintre România şi Chile s-a terminat cu scorul de 3-2. România a fost condusă cu 2-0 şi a revenit prin golurile marcate de Stancu, Stanciu şi Băluţă. Pentru oaspeţi golurile au fost marcate de Vargas şi Valencia.
 
Echipele aliniate la start:
 
România: Pantilimon - Benzar, Chiricheș, Toșca, Ganea - R. Marin, Pintilii, Stanciu - Hanca, Andone, Stancu
Antrenor: Christoph Daum
 
Chile: Herrera - Diaz, Medel, Roco, Mena - Aranguiz, M. Diaz, Gutierrez - Valencia, Vargas, Sanchez
Antrenor: Juan Antonio Pizzi

În lotul tricolor se află şi trei fotbalişti de la campioana României, FC Viitorul, fundaşii Romario Benzar, Bogdan Ţâru şi Cristian Ganea.

Partida a avut o însemnătate deosebită pentru jucătorul Cristi Ganea, care a oferit pasa de gol pentru Stanciu la debutul său în tricoul primei reprezentative! Ganea a fost titular și a evoluat până în minutul 70, când a fost înlocuit de coechipierul său de la Viitorul, Bogdan Țîru, care a bifat a doua selecție sub "tricolor". Romario Benzar a evoluat până la pauză.
 
România vine după eşecul cu 1-3 din Polonia, din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, confruntare în care Benzar a fost titular, iar Ţâru şi Ganea rezerve.
 
Câştigătoare a Copa America şi aflată pe locul patru în clasamentul FIFA, Chile a disputat săptămâna trecută un amical în Rusia, care s-a încheiat la egalitate, 1-1. 
  
Sursa foto: frf.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii