Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa fanilor joacă duminică cu Sportul Snagov Ion Barbu - „Se tot zvoneşte că SSC Farul o să se desfiinţeze“ (galerie foto)

ro

24 Aug, 2018 13:33 3062 Marime text
În etapa a patra a Ligii a 2-a la fotbal, nou promovata SSC Farul Constanţa va evolua în deplasare cu Sportul Snagov.

Partida a fost programată duminică, 26 august, de la ora 11.00, în direct la Digi Sport 1.

Înaintea meciului Metaloglobus Bucureşti - Petrolul Ploieşti, care va deschide, astăzi, runda, SSC Farul se află pe locul 13, cu trei puncte, în vreme ce Sportul Snagov ocupă poziţia a doua, cu şapte puncte.

Confruntarea a fost prefaţată astăzi de Ion Barbu, antrenorul SSC Farul, şi jucătorii Rafael Licu, Andreas Iani şi Marius Tudorică.

Venim după o victorie, la debut, şi două meciuri nereuşite, două înfrângeri. După partida de la Călăraşi (n.r. din runda trecută, cu Academica Clinceni, pierdută de SSC Farul cu 1-4), am zis că 90% nu mai continui. Am decis însă să rămân alături de echipă. N-am putut să o las la greu. Dar, sincer vă spun, situaţia nu e cum ne-o dorim. Se tot zvoneşte că SSC Farul o să se desfiinţeze, că o desfiinţăm… SSC Farul n-a fost înfiinţată nici de Ion Barbu, nici de X, nic de Y, ci de un grup care iubeşte fotbalul şi Farul Constanţa, în ideea ca această formaţie să fie Farul Constanţa. Cum văd eu lucrurile acum, în această situaţie? Trebuie să se găsească soluţii neapărat, pentru a fi o echipă normală de Liga a 2-a. Altfel, e greu să se meargă în continuare aşa. Iar dacă soluţii sunt, trebuie să se ia cât mai repede decizia cea mai bună. În ce priveşte meciul cu Sportul Snagov, dacă tot facem deplasarea, să nu vă gânddiţi că mergem ca mielul la tăiere. Vrem să facem un joc bun şi să scoatem punct sau puncte, a declarat Ion Barbu.    

Principalul SSC Farul nu-l poate folosi nici la meciul de duminică pe stoperul Roumadi (accidentat), în vreme ce un alt fundaş central, Frîncu, s-a refăcut. Mijlocaşul Doumbia este incert în schimb, în urma unor problemele de sănătate.

Mergem la Snagov să nu pierdem. Ştim că va fi un meci greu. Sunt probleme la SSC Farul, dar asta-i viaţa. Aşa cum sunt lucrurile aici, trebuie să ne mobilizăm, să munci şi, să ne vedem de treaba noastră. Faţă de începutul camnpionatului, suntem mai bine pregătiţi, a precizat Rafael Licu.        

Întâlnim un adversar dificil, care n-a pierdut în acest debut de campionat. Cu toate problemele pe care le avem, încercăm să avem o evoluţie cât mai bună, să jucăm fotbalul pe care îl dorim şi să obţinem măcar un egal. Chiar dacă trecem printr-o perioadă nu tocmai OK, încercăm să ne motivăm de la antrenament la antrenament, să ne pregătim cât mai bine şi să acumulăm. Chiar dacă n-am efectuat o pregătire organizată, sperăm să facem o figură frumoasă duminică. La echipă au fost multe schimbări în efectiv. Din nucleul de anul trecut, au mai rămas doar câţiva jucători. Sperăm să alcătuim un grup cât mai puternic şi să obţinem rezultate pozitive în acest sezon, a arătat Andreas Iani.     

Duminică, sperăm să facem un joc cât mai bun, să ne bucurăm de fotbal. La fiecare partidă vizăm victoria. Vom vedea la sfârşit ce rezultat va fi. Nu ştim foarte multe despre sitruaţia de la club, sunt alţi oameni care se ocupă de aceste probleme. Important este să ieşim puţin din pasa aceasta proastă. Să jucăm mai bine. Dacă vom şi câştiga, va fi extraordinar, a menţionat Marius Tudorică.    


Sursa foto: ZIUA de Constanţa   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii