Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa de rugby CS Năvodari îşi va disputa meciurile de acasă pe stadionul „Flacăra“

ro

05 Feb, 2015 00:00 2182 Marime text
Echipa de rugby CS Năvodari, medaliată cu bronz în sezonul trecut al Diviziei Naţionale (eşalonul secund al întrecerii interne), va disputa partidele de acasă, începând cu noul campionat, pe terenul „Flacăra“ din Năvodari, cel pe care a jucat până acum formaţia de fotbal Săgeata Năvodari. 
 
„Doar în cazuri extreme (vreme nefavorabilă) vom evolua pe arena care ne-a găzduit până acum, «Legmas», pentru a proteja gazonul de pe «Flacăra». Pe noul stadion mizăm, pentru început, pe o asistenţă de minimum 500 de spectatori, despre care suntem siguri că vor fi din ce în ce mai mulţi odată cu scurgerea partidelor“, a declarat Cornel Suciu, antrenor al echipei năvodărene, alături de Cristian Husea şi Virgil Năstase.

CS Năvodari a început pregătirea pentru noul campionat, în care speră să-şi depăşească performanţa de anul trecut, adică să obţină cel puţin bronzul în Divizia Naţională. Dobrogenii vor să se claseze pe podium şi în întrecerea internă de rugby în 7, după cum vizează rezultate bune şi la turneul internaţional de la Belgrad la care participă an de an.

„Încă nu ştim câte echipe vor fi în campionat. Opt sunt bătute în cuie, dar ar putea apărea şi o a noua. În prima situaţie, cu opt competitoare, întrecerea va debuta pe 4 aprilie, în cel de-al doilea caz - pe 28 martie. Noi vom susţine primul meci la Năvodari. Vor fi şi noutăţi în lot. În ce priveşte pregătirea, încă cel puţin două săptămâni vom fi în perioadă de acumulare, după care vom avea probabil prima partidă amicală“, a mai spus Cornel Suciu.    
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii