Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa de la Academia Farul pregătită de Daniel Ochia a câştigat cupa de la Valu lui Traian (galerie foto)

ro

09 Jun, 2017 00:00 6755 Marime text
Alţi doi foşti jucători ai echipei mari a FC Farul, Daniel Ochia şi Marius Soare, s-au alăturat corpului tehnic al Academiei de Fotbal Farul Constanţa, ca antrenori. Ambii pregătesc de ceva vreme grupe de copii, Ochia (35 de ani) lucrând cu puştii născuţi în anul 2009, iar Soare (29 de ani) pregătind grupa 2005. 
 
Primul turneu la care Ochia a condus echipa Academiei a fost unul de succes, elevii săi câştigând Cupa 1 Iunie, desfăşurată la Valu lui Traian. În afară de Academia Farul, au mai participat la această competiţie Voinţa Valu lui Traian (clasată la final pe locul 2), Black Sea Năvodari (locul 3) şi Portul Constanţa (locul 4).
 
În plus, lui Cosmin Mihai, de la Academia Farul, i s-a acordat titlul de cel mai bun jucător al turneului, în care formaţia câştigătoare a înregistrat două victorii (3-1 cu Portul, 5-2 cu Valu lui Traian) şi un egal (1-1 cu Năvodari).
 
Pe lângă activitatea de antrenor, Daniel Ochia joacă şi fotbal, fiind unul dintre căpitanii campioanei Ligii a 4-a a judeţului Constanţa, SSC Farul.
 
Sursa foto: Facebook 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii