Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa comunei Cumpăna va disputa finala Cupei Satelor. În caz de victorie, va însoți echipa națională în Norvegia! (galerie foto)

ro

11 May, 2019 18:35 2352 Marime text
Finala primei ediții a Cupei Satelor, întrecere națională de fotbal rezervată categorie de vârstă 13 ani, este Cumpăna (județul Constanța) - Ruginoasa (județul Iași)!

Întrecerea este în desfășurare la Cumpăna, unde e găzduită de modernul Complex Sportiv Centenar 2018, iar astăzi, în semifinale, Cumpăna a învins Rudeni (județul Ilfov), scor 2-0 (la capătul unei evoluții de excepție), iar Ruginoasa a dispus de Sânmartin (județul Bihor), scor 0-0, 3-1 la loviturile de departajare.

Ambele goluri ale echipei din Cumpăna în semifinală au fost reușite de Daniel Cristescu. 

Marea finală se va disputa duminică, 12 mai, de la ora 11.30, și va fi transmisă în direct la FRF TV.  

Evoluțiile copiilor au fost monitorizate atent de membrii Comisiei Tehnice FRF prezenți la Cumpăna: Ion Geolgău, Miodrag Belodedici și Ion Vlădoiu.

Felicit sportivii noştri, îi apreciez enorm și le mulţumesc pentru că reprezintă cu cinste și mândrie comuna Cumpăna! Felicitări domnului antrenor Mustacă Cristian, dar și părinţilor pentru întreaga susţinere. Îmi doresc ca în comuna Cumpăna să se formeze sportivi valoroşi în toate domeniile. Felicitări întregii familii a sportului cumpănean! Vă adresez invitaţia de a fi alături de campionii noştri, să cântăm împreună și să îi susținem în marea finală ce se va disputa duminică, 12 mai, de la ora 11.30 pe stadionul de fotbal din cadrul Complexului Sportiv „CENTENAR 2018, a transmis primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju.


Meciul pentru locurile 7-8: Feldioara (județul Brașov) – Vârtoape (județul Teleorman) 4-0
Meciul pentru locurile 5-6: Turburea (județul Gorj) – Dumbrăvița (județul Timiș) 2-0

Clasamente:

Grupa A: 1. Ruginoasa - 9p (10-0), 2. Cumpăna - 6p (3-4), 3. Dumbrăvița - 3p (8-3), 4. Vârtoapte - 0p (1-15)
Grupa B: 1. Rudeni - 6p (3-1), 2. Sânmartin - 6p (4-2), 3. Turburea - 3p (1-4), 4. Feldioara - 3p (2-3).

Câștigătoarea competiției U-13 organizate de Federația Română de Fotbal împreună cu AFIR și Asociațiile Județene de Fotbal va însoți echipa națională în deplasarea din Norvegia, din preliminariile EURO 2020.

După cum a anunțat Federația Română de Fotbal, doi invitați speciali, Bănel Nicoliță și Ianis Hagi, vor fi prezenți duminică, la Cumpăna,  la finala Cupei Satelor, pentru a-i încuraja pe copii.

Sursa foto: Facebook (Știri Cumpăna și Federația Română de Fotbal) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii