Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„E vorba de atitudinea avută“ La Phoenix Știința Constanța, există și posibilitatea renunțării la unele dintre jucătoare

ro

11 Dec, 2019 00:00 1892 Marime text

Echipa feminină de baschet Phoenix Știința Constanța a pierdut meciul de pe teren propriu cu CSM Alexandria (52-53), iar eșecul l-a determinat pe președintele clubului de pe litoral, Cristian Mănăstireanu, să facă un anunț ferm.  
 
„Nu a deranjat neapărat că am pierdut în ultimele trei secunde, la un singur punct, ci că am fost conduși majoritatea timpului regulamentar de joc. E vorba de atitudinea avută, de lasă-mă să te las. Chiar mă gândeam, o echipă de fotbal din România a făcut un anunț, că vor schimba din iarnă 10-11 jucători. Nu este exclus să facem și noi același lucru, cu toate că în acest sezon am schimbat puțin strategia, decizând să mergem pe jucătoare tinere, cu un caracter bun.
 
Dar nu e de ajuns aceasta, dacă randamentul este scăzut și noi nu obținem rezultate. Ne lipsește o jucătoare cu experiență, care să știe în momentele dificile ale jocului să poată lua cele mai bune decizii. Avem încredere în continuare în Vladinka Erak, una dintre jucătoarele noastre de bază, numai că majoritatea fetelor nu s-au ridicat la nivelul la care noi ne așteptam. Probabil singura care și-a făcut tot timpul treaba, la firecare meci, a fost Brosovski, chiar și când s-a confruntat cu probleme medicale“, a spus Cristian Mănăstireanu.
 

„Ori la bal, ori la spital“

 
Un alt eșec, mult mai dureros, prin proporțiile scorului, al Phoenix Știința Constanța a fost chiar în debutul acestui sezon, când echipa de pe litoral a cedat la Constanța în fața campioanei României, ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, cu un scor astronomic, 31-178 (4-98 la pauză, iar pe sferturi 2-48, 2-50, 10-49, 17-31)! Cristian Mănăstireanu a explicat la acea dată că lotul gazdelor a fost alcătuit atunci numai din jucătoare din Constanța de până în 20 de ani, întrucât nu au putut fi rezolvate în timp util toate transferurile, iar alte baschetbaliste, care ar fi putut evolua, au fost accidentate.
 
„Cred că a fost cea mai cumplită înfrângere din istoria Ligii de baschet și toată țara a vorbit cât de rușinos am pierdut. În continuare, obiectivul nostru este clar și ni-l asumăm: să fim în primele opt echipe ale țării. În ce privește drepturile financiare, suntem la zi. Cum am spus, există și posibilitatea renunțării la unele dintre jucătoare. Ori la bal, ori la spital. Dacă nu se poate cu frumosul, poate se poate cu frica. Iar dacă nici așa, ne dăm mâna prietenește și ne despărțim“, a mai arătat Cristian Mănăstireanu.   
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Final interzis cardiacilor în meciul de baschet Phoenix Știința Constanța - CSM Alexandria!

Baschetbalistele de la Phoenix Știința Constanța, înfrângere la scor astronomic în fața campioanei României

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii