Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:29 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

E fratele lui Kofi Twumasi, de la FC Viitorul SSC Farul îl va testa pe fundaşul Kwadwo Twumasi şi la amicalul cu Victoria Cumpăna (galerie foto)

ro

26 Jan, 2018 00:00 3653 Marime text
Echipa de fotbal SSC Farul Constanţa, clasată pe locul doi în seria secundă a Ligii a 3-a, dispută sâmbătă, 27 ianuarie, al doilea meci amical al perioadei de pregătire, întâlnind, de la ora 11.00, pe stadionul „Farul“, Victoria Cumpăna (Liga a 5-a), al cărei nou antrenor este Vasilică Cristocea, fost căpitan al FC Farul.
 
În această confruntare, antrenorii SSC Farul îl vor urmări din nou pe fundaşul central Kwadwo Twumasi (24 de ani), care are dublă cetăţenie, americană şi ghaneză, şi care a fost verificat şi în amicalul de săptămâna trecută cu Abatorul Slobozia. În acea partidă, la SSC Farul au jucat trei străini. În afară de Kwadwo au fost folosiţi încă un jucător de culoare, Shadrack (mijlocaş central), şi bulgarul Todorov (stoper), dar la aceştia din urmă s-a renunţat. „Kwadwo s-a antrenat toată săptămâna cu echipa şi vrem să îl mai vedem şi la meciul cu Victoria Cumpăna“, a declarat Marcel Lică, preşedintele executiv al SSC Farul. În SUA, Kwadwo (care e fratele fotbalistului Kofi Twumasi, de la FC Viitorul) a jucat la Kalonji Soccer Academy, iar în România la Concordia Chiajna.

Fanii i-au dedicat un cântec special lui Alin Mazilu 

SSC Farul a mai reziliat pe cale amiabilă înţelegerile cu câţiva jucători, printre care şi atacantul Alin Mazilu. „Cătălin Dumitrel Mazilu sau Alin Mazilu, aşa cum este cunoscut de majoritatea suporterilor farişti, a impresionat prin modestie, preferând să-şi demonstreze mai întâi calităţile şi apoi să vorbească despre pretenţiile financiare. Apoi, a impresionat prin eficienţa sa în faţa porţii adverse, dovedindu-se decisiv în multe meciuri. Fanii chiar i-au dedicat şi o cântare specială, adaptând cu numele său celebra melodie dedicată atacantului nord-irlandez Will Grigg. Pentru tot ce a realizat în tricoul alb-albastru îi suntem recunoscători! De asemenea, SSC Farul doreşte să mulţumească jucătorilor Ciprian Milea, Sebastian Agache, Andrei Rusu şi Gheorghe Dumitru, pentru activitatea desfăşurată în cadrul clubului în turul campionatului. Împreună ducem mai departe spiritul farist!“, se arată pe pagina de Facebook a SSC Farul.

„Semnele identitare aparţin clubului Farul şi oraşului Constanţa“

„Gheorghe Dumitru se pare că vrea să se dedice total studiilor, renunţând la fotbal. Eu sunt însă de părere că un băiat cu capacitatea şi talentul lui poate împăca şi sportul, şi cartea. Mi se pare prea devreme să renunţe. Mi-ar părea rău“, a completat Marcel Lică, cel care a spus că, până acum, pregătirea echipei a decurs bine.
 
„În privinţa cantonamentului, încă nu s-a stabilit nimic. Se tatonează, fie în Antalya, fie în ţară. La capitolul achiziţii, mai aşteptăm, să-şi alcătuiască loturile echipele din eşaloanele superioare. Staff-ul tehnic ar mai vrea un atacant, un fundaş central şi un junior pe poziţia de fundaş stânga. Despre noua licitaţie pentru brandul FC Farul nu am fost anunţaţi. Cred că acum se dezbate o nouă strategie. Din ce am înţeles, în scurt timp va avea loc adunarea creditorilor. Noi suntem optimişti. Lumea trebuie să înţeleagă că semnele identitare aparţin clubului Farul şi oraşului Constanţa“, a punctat preşedintele executiv al SSC Farul.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii