Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

E derby la Techirghiol SSC Farul - „Trebuie să fim conectaţi şi concentraţi“ / Axiopolis - „Ne punem speranţe în forţa grupului“

ro

23 Sep, 2017 00:00 2521 Marime text

Sâmbătă, la Techirghiol, de la ora 17.00, în meciul din etapa a cincea a Ligii a 3-a la fotbal, seria secundă, gazdele de la SSC Farul Constanţa primesc vizita echipei Axiopolis Cernavodă. 
 
Înaintea partidelor jucate ieri în rundă, CSM Rm. Sărat - Victoria Traian 3-0, Delta Dobrogea Tulcea - FC Voluntari II 0-3 şi FCSB II - CSM Olteniţa 5-0, SSC Farul ocupa locul trei, cu zece puncte, iar Axiopolis se afla pe prima poziţie, cu 12 puncte, fiind singura echipă cu punctaj maxim în primele patru meciuri.

În urma acestor rezultate, clasamentul arată astfel: 1. Cernavodă - 12p, 2. Rm. Sărat - 12p, 3. FCSB II - 10p, 4. Progresul Spartac - 10p, 5. SSC Farul - 10p, 6. Metalul Buzău - 10p, 7. FC Voluntari II - 8p, 8. Unirea Slobozia - 6p, 9. Agricola Borcea - 3p, 10. Înainte Modelu - 3p, 11. CSM Oltenița - 3p, 12. Delta Dobrogea Tulcea - 3p, 13. Sportul Chișcani - 0p, 14. Victoria Traian - 0p.    

„Aveam meciuri încinse cu echipele din judeţ“ 

„Asemenea derby-uri sunt extrem de interesante. Aşa s-a întâmplat şi când eram în Liga a 2-a, aveam meciuri încinse cu echipele din judeţ. Sâmbătă, întâlnim o formaţie aşezată, cu patru victorii din patru meciuri. Recunosc că am trimis un om să o vadă la meciul trecut (n.r. câştigat cu 3-1 de Axiopolis, la Cernavodă, contra lui FCSB II). E o echipă agresivă, nu întâmplător are punctaj maxim. Avem o serie de jocuri extrem de importante, după două mai lejere, cu Agricola Borcea şi Victoria Traian. Avem în acelaşi timp posibilitatea ca, obţinând victoria sâmbătă, să depăşim Axiopolis în clasament, lucru pe care ni-l dorim foarte mult. Nu va fi uşor însă. În astfel de partide nu contează locurile din clasament, ci ambiţia, determinarea şi, de ce nu, şi şansa. Am încredere în echipa noastră. Nu vreau să-i jignesc pe adversari, dar cred că din punct de vedere valoric suntem peste. Poate cei de la Cernavodă sunt puţin mai organizaţi ca noi, că joacă de mai mult timp împreună. Poate au început pregătirea mai devreme şi se cunosc mai bine, ceea ce poate fi un atu al lor. Dar cred că avem valoare superioară, iar dacă vom fi conectaţi şi concentraţi la maximum, vom obţine victoria“, a declarat Petre Grigoraş, antrenorul principal al SSC Farul.

„Nu suntem favoriţi, dar nici victime sigure“ 

De cealaltă parte, Axiopolis Cernavodă se bazează pe forţa grupului pentru a obţine un rezultat pozitiv „Nu ne considerăm favoriţi, dar nici victime sigure. Ne punem speranţe în forţa grupului nostru că vom reuşi un rezultat pozitiv. Venim la Techirghiol să ne jucăm şansa. Cred că meciul e deschis oricărui rezultat“, a declarat Gheorghe Stănculescu, preşedintele secţiei de fotbal a clubului din Cernavodă. Biletul de intrare la meciul de la Techirghiol costă 5 lei. Celelalte meciuri care se joacă sâmbătă, de la ora 17.00, în seria a doua, sunt: Progresul 1944 Spartac Bucureşti - Agricola Borcea, Metalul Buzău - Unirea Slobozia şi Înainte Modelu - Sportul Chişcani.
 
Sursa foto: webics.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii