Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După turneul de la Constanţa, BC Athletic Neptun va evolua la Craiova

ro

25 Dec, 2020 00:00 3487 Marime text
  • BC Athletic Neptun Constanţa a pierdut primele două meciuri din noul sezon al Ligii Naţionale.
  • Echipa de pe litoral a întâlnit pe teren propriu CSM VSKC Miercurea Ciuc şi CSM 2007 Focşani.
  • Următorii adversari sunt SCMU Craiova şi CS Dinamo Bucureşti.
După turneul de la Constanţa, în care a disputat două partide (primele din acest sezon al Ligii Naţionale), pentru formaţia masculină de baschet Athletic Neptun Constanţa urmează alte două turnee, la Craiova şi la Voluntari.
 
În primul, trupa de pe litoral se va duela cu SCMU Craiova (pe 29 decembrie) şi cu CS Dinamo Bucureşti (pe 30 decembrie), în timp ce al doilea, care se va derula în ianuarie 2021, formaţia de pe litoral se va confrunta cu CS SCM Timişoara (pe 6 ianuarie) şi cu CSM CSU Oradea (pe 7 ianuarie). 
 
 
În noul campionat, BC Athletic Neptun ar fi trebuit să susţină primele trei partide (cu U-BT Cluj-Napoca, Steaua București şi CSO Voluntari), la turneul de la Cluj-Napoca, însă formaţia de pe litoral nu a putut participa, din pricina cazurilor de Covid-19 din lot. La Constanţa, echipa gazdă a pierdut ambele meciuri disputate: 68-75 cu CSM VSKC Miercurea Ciuc şi 67-76 cu CSM 2007 Focşani.     
 

Au stat foarte prost la precizia aruncărilor

 
După partida cu echipa din Miercurea Ciuc, Alexandru Olteanu, antrenorul principal al BC Athletic Neptun, a declarat: „Chiar dacă au schimbat puţin componenţa echipei, nu pot să spun că ne-au surprins foarte tare, în schimb am început foarte prost meciul. De ce mi-era frică după cele trei săptămâni de carantină cred că s-a văzut în primul sfert, pe care l-am pierdut categoric. După aceea, am luptat să revenim în joc, am reuşit, dar, pe final, am luat nişte decizii proaste şi cam acesta a fost istoricul jocului. Din punct de vedere fizic, cred că am stat bine, în schimb am stat foarte prost din punctul de vedere al preciziei. Am avut un procentaj execrabil la trei puncte şi cred că acolo s-a jucat meciul. Ei practicând o apărare foarte închisă, am avut multe aruncări deschise pe care le-am ratat”. 
 
„Am început un pic mai greu, până în al doilea sfert, când s-a văzut că ne-am ridicat la nivelul lor. Au avut un meci bun, le-au şi intrat aruncările, de la trei puncte şi sub panou, unde au oameni foarte puternici şi s-a văzut”, a spus şi baschetbalistul Daniel Mâinea.
 

„Nu avem nimic de pierdut“

 
În ce priveşte întâlnirea cu CSM 2007 Focşani, un alt jucător al BC Athletic, Sergiu Ursu, a precizat că a fost un meci foarte greu, atât fizic, cât şi tactic. „Din păcate, nu am putut ieşi noi învingători, experienţa superioară a adversarilor spunându-şi cuvântul în ultimele minute. La Craiova, mergem cu gândul la victorie, aşa cum tratăm orice partidă. Nu avem nimic de pierdut“, a mai spus Sergiu Ursu.     
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic Neptun Constanţa)
 
Citeşte şi:

BC Athletic Neptun Constanţa, eşec în disputa cu CSM 2007 Focşani

BC Athletic Neptun Constanţa a pierdut meciul cu CSM VSKC Miercurea Ciuc

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii