Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După meciurile din 2019 din Liga a 2-a, FC Farul ocupă locul doi în clasamentul rezultatelor de acasă

ro

12 Dec, 2019 00:00 1652 Marime text
FC Farul Constanța a înregistrat performanța ca în meciurile jucate acasă în acest an în sezonul 2019/2020 al Ligii a 2-a să nu piardă.

Mai mult, cele nouă partide disputate pe litoral le-a încheiat cu un bilanț excelent, opt victorii și un egal, golaveraj 18-3. Această realizare importantă se oglindește și într-un clasament al punctelor acumulate pe teren propriu, unde FC Farul ocupă locul doi, în spatele liderului UTA, care are trei puncte în plus, dar și un meci mai mult. Până acum, doar trei echipe din campionat sunt neînvinse în propriul fief, UTA, FC Farul și AFK Csikszereda, însă ultima echipă a cedat mai multe puncte acasă, șase dintre cele zece partide încheindu-se la egalitate.
 
Un alt aspect demn de semnalat din meciurile jucate de Farul pe litoral e că în șapte dintre cele nouă confruntări, „marinarii“ lui Ianis Zicu nu au primit gol, cea mai categorică victorie fiind cea cu Pandurii Tg. Jiu, scor 5-0 (stabilit încă de la pauză)!
 
În prima parte a sezonului, FC Farul a disputat nouă partide pe teren propriu și 11 în deplasare, iar în 2020, în partea secundă a stagiunii, vor avea un program mai avantajos, cu nouă meciuri acasă și lapte în deplasare. „Marinarii“ au încheiat anul pe locul nouă în clasament, cu 29 de puncte, având opt victorii, cinci egaluri și șapte eșecuri în 20 de partide, golaveraj 24-18.  
 
Citește și:
 
„Cel mai mare trofeu“ Golgheterul FC Farul după meciurile din 2019 este fundaşul Viorel Lică. Mesajele sale de suflet! (galerie foto)

FC Farul, la patru puncte de locul trei Ianis Zicu - „Îmi doresc să creez o echipă care să reuşească să obţină rezultate mari“

A început returul şi „marinarii“ au rămas neînvinşi la Constanţa. A opta victorie! Farul a intrat pe teren contra Rapidului cu cuţitul între dinţi (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii