Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După Dinamo, BC Athletic o înfruntă în Liga Naţională pe Steaua. Meci la Constanţa!

ro

12 Mar, 2019 00:00 1203 Marime text
Echipa masculină de baschet Athletic Constanţa revine în propriul fief cu meciurile din Grupa Galbenă a Ligii Naţionale. Sâmbătă, 16 martie, în etapa a şaptea, Gladiatorii din Tomis intră în arena contra Stelei Bucureşti, vicecampioana României, după ce, în etapa precedentă, trupa de pe litoral a jucat în deplasare cu echipa de pe locul întâi, Dinamo Ştiinţa Bucureşti, în faţa căreia a pierdut cu 73-85.
 
În ciuda eşecului, în confruntarea cu Dinamo Ştiinţa de la BC Athletic a strălucit Brandon Lockhart, care a avut una dintre cele mai bune evoluţii ale sale din sezon, cu 21 de puncte (3X3), trei recuperări şi patru intercepţii. Steaua e a treia în clasament, cu zece puncte (patru victorii şi două eşecuri), în vreme ce BC Athletic ocupă poziţia a şasea, ultima (cu şase puncte, după şase eşecuri).
 
În Cupa României de baschet 3 la 3, după seria celor patru turnee, Alin Andrieş, de la BC Athletic, ocupă locul trei în topul marcatorilor, cu 128 de puncte, urmându-i pe podium pe Cezar Stănescu (CSO Voluntari, 150 de puncte) şi Ionel Victor Petrache (CSA Steaua, 133 de puncte). BC Athletic s-a impus în trei dintre cele patru turnee organizate în Est la Arena de Baschet, calificându-se în faza următoare a Cupei României de baschet 3x3.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii