Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dumitru Faitaş, antrenorul CFR Constanţa „Suntem cu un pas mai aproape de titlu, dar lupta încă nu s-a încheiat“

ro

24 Mar, 2016 00:00 3945 Marime text
Distanţa dintre primele două clasate în Liga a IV-a (juniori) din judeţul Constanţa, CFR Constanţa şi Portul Constanţa, a crescut la şapte puncte după etapa a 21-a a campionatului.
 
Dacă CFR a învins în deplasare CS Agigea cu 7-1 (pentru echipa câştigătoare punctând Cosmin Sandu - 4 goluri, Mădălin Anton - 2 și Adrian Anton), Portul (singura contracandidată a CFR-ului la câştigarea campionatului) a fost ţinută în şah la Mihail Kogălniceanu, unde scorul a fost 1-1. Portul Constanța are însă și un meci mai puțin disputat.
 
Pentru CFR, echipă antrenată de Dumitru Faitaş, evoluează juniorii A1 de la Academia Farul. „Nu am avut meci ușor cu CS Agigea. Am jucat însă aproape perfect și, față de primul meci oficial din 2016, am concretizat ocaziile avute. Îmi felicit jucătorii. Egalul dintre Mihail Kogălniceanu și Portul Constanța ne aduce cu un pas mai aproape de titlu, dar lupta încă nu s-a încheiat. Totul depinde de noi. Nu avem voie să facem pași greșiți pentru că sigur Portul va mai pierde puncte. Astfel, meciul direct dintre noi s-ar putea să nu mai conteze. Oricum, ar fi frumos să se joace cu trofeul pe masă, ca să spun așa, dar nu cred că Portul are forța necesară să țină ritmul cu noi“, a declarat Dumitru Faitaș, pentru site-ul oficial al Academiei Farul.
 
CFR Constanţa şi Portul sunt singurele echipe neînvinse din campionatul de juniori al Ligii a IV-a. Derby-ul Portul - CFR are loc în runda a 32-a, pe terenul portuarilor. În tur, scorul a fost egal, 2-2, acesta fiind de altfel singurul meci în care CFR a ratat victoria până acum, având 20 de succese şi un egal în 21 de partide. Golaverajul este unul astronomic, 208-8. Portul are 17 victorii şi trei egaluri în 20 de partide, în care a înscris 136 de goluri şi a primit 11.

Sursa foto: Academia Farul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii