Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duminică, handbalistele de la CSU Neptun joacă la Constanţa în Divizia A

ro

11 Feb, 2017 00:00 1730 Marime text
Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa susţine duminică, 12 februarie, pe teren propriu, partida din etapa a 15-a a Diviziei A, contra formaţiei ACS Şc. 181 SSP Bucureşti. 
 
Meciul e găzduit de Sala Sporturilor, de la ora 13.30. În clasament, CSU Neptun ocupă poziţia a şasea, cu 21 de puncte, în vreme ce Şc. 181 SSP se află pe nouă, cu 17 puncte. Formaţia de pe litoral mai are de disputat o restanţă, cea de la Constanţa cu SCM Piteşti, care probabil că va fi programată în prima pauză competiţională, campionatul urmând a fi întrerupt de la începutul lunii martie, timp de trei săptămâni.
 
Duminică, 12 februarie, are meci oficial şi echipa masculină HC Dobrogea Sud Constanţa, vice-lideră, cu 37 de puncte, a Ligii Naţionale. Constănţenii întâlnesc în deplasare, de la ora 11.45, HC Odorhei, a patra clasată, cu 32 de puncte.
 
Divizionara secundă HC Farul încă nu a început campionatul, urmând a disputa prima partidă de Divizia A din 2017 sâmbătă, 18 februarie, la Constanţa, cu Danubius Galaţi. Vice-lideră a clasamentului, HC Farul l-a transferat pe Aleksandar Kurtes, fiul cel mare al fostului antrenor al HCM Constanţa, regretatul Zoran Kurteş. Aleksandar, un pivot de 22 de ani şi 1,88 m, a semnat pe doi ani şi jumătate, dar HC Farul nu dispune deocamdată de 7.500 de euro, cât costă înregistrarea în această perioadă a transferului internaţional. Dacă clubul va face rost rapid de această sumă, tânărul handbalist va putea juca din retur.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii