Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duminică, FC Viitorul joacă la Ovidiu cu Dinamo. Cât costă biletele de intrare la meci

ro

27 Jul, 2017 22:33 3032 Marime text
După partida cu Apoel Nicosia din Liga Campionilor, FC Viitorul are parte, imediat, de un nou meci dificil, urmând a întâlni, duminică, 30 iulie, pe teren propriu, Dinamo, în etapa a treia a Ligii 1.
 
Partida a fost programată, de la ora 18.00, pe stadionul central din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu.
 
Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de 80 lei = Tribuna I, 50 lei = Tribuna a II-a, 25 lei = Peluza I şi Peluza a II-a. O persoană poate achiziționa maximum patru bilete. 
 
Acestea se pot procura începând de vineri, 28 iulie, prin reţeaua Eventim (nu se vor mai comercializa bilete de acces pentru meci la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent): online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere.
 
Online, pe site-ul Eventim.ro și fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători și vor fi validate prin scanare la intrare în tribunele stadionului.
 
În ziua disputarii meciului, la stadion se vor achiziţiona bilete de acces în tribune, casele de bilete ale stadionului vor fi închise.
 
Șila acest meci FC Viitorul va asigura suporterilor, care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca duminică (30 iulie 2017), la ora 16.30, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
 
Fotbaliștii Florin Purece și Vlad Morar nu mai participă la antrenamentele formației FC Viitorul. Astfel, cei doi jucători au devenit transferabili.

Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii