Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul se luptă astăzi la Ovidiu cu Pandurii Tg. Jiu, în Cupa României

ro

15 Dec, 2016 00:00 1676 Marime text
Liderul la zi în Liga 1, FC Viitorul, va evolua astăzi în optimile de finală ale Cupei României. Adversara formaţiei pregătite de Gheorghe Hagi este Pandurii Tg. Jiu, echipa antrenată de fostul tehnician al FC Farul, Petre Grigoraş, partida fiind programată, de la ora 17.30, pe stadionul central din Complexul Academiei Hagi de la Ovidiu.

FC Viitorul a pătruns în optimi după ce s-a impus cu 4-0 în faţa formaţiei CS Baloteşti, în timp ce formaţia gorjeană a trecut în turul precedent de Poli Timişoara cu 3-0. Biletele de intrare la meci au următoarele preţuri: tribuna I - 30 de lei, tribuna a II-a - 20 de lei, peluze - 10 lei. O persoană poate achiziţiona maximum patru bilete. Tichetele se pot procura prin reţeaua Eventim şi în magazinele partenere. Până în ziua meciului, nu se vor mai comercializa bilete de acces la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent. Online, pe site-ul Eventim, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători şi vor fi validate prin scanare la intrare. În ziua disputării partidei, se vor deschide două case de bilete la stadionul central unde se joacă partida, în intervalul orar 14.00 - 18.30.

Transport pentru fanii din Constanţa 

Şi la meciul FC Viitorul - Pandurii Tg. Jiu gazdele vor asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerarul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca sâmbătă, astăzi, începând cu ora 16.30, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul va fi asigurat imediat după încheierea meciului.
 
Sursa foto: Academia Hagi
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii