Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duel cu lanterna roşie SSC Farul Constanţa, hotărâtă să scape definitiv, sâmbătă, de emoţiile retrogradării

ro

25 May, 2019 00:00 2329 Marime text
Fotbaliştii de la SSC Farul Constanţa sunt decişi ca, sâmbătă, să obţină evitarea şi matematică a retrogradării în Liga a 3-a. Aflaţi pe locul 14 în clasament, cu 43 de puncte, „marinarii“ joacă în fieful ultimei clasate, cu 19 puncte, Dacia Unirea Brăila (formaţie deja retrogradată), iar o victorie le aduce oaspeţilor îndeplinirea obiectivului.
 
SSC Farul se confruntă cu mai multe probleme de lot, Doumbia şi Ispas fiind suspendaţi, iar alţi cinci jucători fiind indisponibili din pricina problemelor medicale, însă aceasta nu are importanţă, spun fariştii, meciul trebuie câştigat în orice condiţii.
 
Deşi nu are dubii în ce priveşte victoria SSC Farul, Petre Grigoraş, antrenorul principal al echipei, le atrage atenţia jucătorilor săi că trebuie să trateze meciul serios şi cu mare atenţie. „Chiar dacă e retrogradată şi evoluează acum cu mulţi juniori, Dacia Unirea nu se va da la o parte. Vrem să câştigăm în ultimele două etape. Şi eu aş vrea să învingem cu 10-0 în toate meciurile, dar nu se poate. Obiectivul meciului de la Brăila e să batem şi să nu ne alegem cu noi accidentaţi, astfel încât să facem un meci bun şi ne impunem şi la următoarea întâlnire, de la Constanţa, ultima din acest sezon. 100 la sută vom evita retrogradarea“, a precizat Grigoraş.
 

Axiopolis Cernavodă întâlneşte campioana Ligii a 3-a

 
Reprezentantele judeţului Constanţa în seria secundă a Ligii a 3-a, Axiopolis Cernavodă şi CS Medgidia, susţin în acest weekend meciurile din etapa a 30-a, ultima din campionat. Duminică, de la ora 16.30, Axiopolis (locul 8, cu 33 de puncte) joacă în deplasare cu liderul clasamentului, cu 72 de puncte, Rapid Bucureşti, care a promovat deja în Liga a 2-a. Sâmbătă, de la ora 18.00, CS Medgidia (locul 9, cu 32 de puncte) evoluează pe teren propriu cu FCSB II (locul 13, cu 27 de puncte).
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii